katılıyorum bu düşünceyeözlemin tek suçu seviyesini bozmaması saygısını koruması bozok gibi terbiyesiz nadya gibi sinsi turabi gibi saygısız olması lazımdı adada kalması için yanlış yaptı :/
Acun güvenilirliğini kaybetti benim gözümde, iki hafta önce 2. olan birisi nasıl olurda birden sonlara düşer veya sonuncu olan birisi nasıl olurda birden yükselir buna kim inanır, ben inanmıyorum açıkçası kesinlikle sıralamayla oynandı, bozokun birkaç gündür bizce terbiyesiz saygısızca olan hareketleri yarışmada kalmasını sağladı, çünkü özlemde bunlar yok kavga etmez kimseye saygısızlık yapmaz sadece oyununu oynar kazanır, balık tutar, arkadaşlarının karnını doyurur ama bunlar yetmiyormuş bunu anladık adada kalmak için çirkefleşmek lazım ama kızın hakkı yendi buna çok üzüldüm belki de yarışmayı kazanabilecek isimlerdendi özlem izin verilmedi yazıkkatılıyorum bu düşünceye
üffff ya akşam üzüldüm özlem gitmemeliydi ama kesinlikle artık inanmıyorm oy moy palavra kafasına göre iş çeviriyo acun bey
alsın başına çalsın survivorını
yarışmayı kazanamasa bile şuan gitmemesi gereken bşr kişiydi partiyi de görmek istiyordu cnm ya gene göremeden gittiAcun güvenilirliğini kaybetti benim gözümde, iki hafta önce 2. olan birisi nasıl olurda birden sonlara düşer veya sonuncu olan birisi nasıl olurda birden yükselir buna kim inanır, ben inanmıyorum açıkçası kesinlikle sıralamayla oynandı, bozokun birkaç gündür bizce terbiyesiz saygısızca olan hareketleri yarışmada kalmasını sağladı, çünkü özlemde bunlar yok kavga etmez kimseye saygısızlık yapmaz sadece oyununu oynar kazanır, balık tutar, arkadaşlarının karnını doyurur ama bunlar yetmiyormuş bunu anladık adada kalmak için çirkefleşmek lazım ama kızın hakkı yendi buna çok üzüldüm belki de yarışmayı kazanabilecek isimlerdendi özlem izin verilmedi yazık(
Aynen yaa bozokun gitmesine o kadar da şartlandırmıştım kendimi, şimdiye kadar elenenlerden en fazla üzüldüğüm özlem benimde Allah yolunu açık etsinyarışmayı kazanamasa bile şuan gitmemesi gereken bşr kişiydi partiyi de görmek istiyordu cnm ya gene göremeden gitti
özlemin elenmesine hiç şaşırmadım zaten 2. olduğu zamanlar da da sahra tarafından aşağılanıyordu ondan olmuştu halkımız ezilene karşı destekçi oluyor malum , o zamanlar hasan özlem için sesini bile çıkarmıyordu , turabi koruyordu sahraya karşı, özlem kurnazlık yaptığını sanıp baktı hasan güçlü , gitti hasan takımıyla kanka oldu sahrayla konuşmalar ada halkına yaranayım diye gidip balık tutmalar yalakalık vs. kendini küçülttü, gitmeyi de hakketti, bozoğun 4. olduğuna şaşırmadım, gitme ihtimali varken sms yüklenmesi normal , ailesi vs. sms atmış olabilir, kurgu diyenlere sms sıralamasına inanmayanlara katılmıyorum.
Kiz essraaaa
Bana da hiçbiri normal gelmiyor ama bireysel dokunulmazlik oyunu sms ten önce oynaniyoya belki ondan smsi düsüktür.nasil olsa elenmez diye.Birde son sırada olup elenmesi. Kesin olan Nadyanun dokunulmaz olmasıda tesadüf mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?