Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Özlem gitti yazık oldu burada az mı Özlemmm yürü be kızım demiştim yaaaahu...

Ama burası survivor all star öyle dürüstlük iyilik pek para etmiyor açıkcası
O kadar eleştiriyoruz ama ne olması gerekiyor ki bu yarışma da bende onu anlamıyorum
Bilmem kaçıncı bölüm oldu ve reyting uğruna her şeye göz yumuluyor bunu biliyoruz artık
Daha neler olacak kim bilir
Ama kimsede ben izlemicem demiyor 6 gün olsa yine izliyoruz ilginciz biraz sanki

Tv8in yarattığı algı biri ağzınıza mıçar siz yarabbi şukur diyeceksiniz:s gitti ozlemim(((

özlemin tek suçu seviyesini bozmaması saygısını koruması bozok gibi terbiyesiz nadya gibi sinsi turabi gibi saygısız olması lazımdı adada kalması için yanlış yaptı :/
katılıyorum bu düşünceye
üffff ya akşam üzüldüm özlem gitmemeliydi ama kesinlikle artık inanmıyorm oy moy palavra kafasına göre iş çeviriyo acun bey
alsın başına çalsın survivorını

Bozok diye beklerken özlem gitti,gerçi nadya sinyali verdi konuşmasında bozu kurtarmam lazım diyince özlem öne çıktı bu durumda.

Acun güvenilirliğini kaybetti benim gözümde, iki hafta önce 2. olan birisi nasıl olurda birden sonlara düşer veya sonuncu olan birisi nasıl olurda birden yükselir buna kim inanır, ben inanmıyorum açıkçası kesinlikle sıralamayla oynandı, bozokun birkaç gündür bizce terbiyesiz saygısızca olan hareketleri yarışmada kalmasını sağladı, çünkü özlemde bunlar yok kavga etmez kimseye saygısızlık yapmaz sadece oyununu oynar kazanır, balık tutar, arkadaşlarının karnını doyurur ama bunlar yetmiyormuş bunu anladık adada kalmak için çirkefleşmek lazım ama kızın hakkı yendi buna çok üzüldüm belki de yarışmayı kazanabilecek isimlerdendi özlem izin verilmedi yazık (

yarışmayı kazanamasa bile şuan gitmemesi gereken bşr kişiydi partiyi de görmek istiyordu cnm ya gene göremeden gitti

nasıl olur da her zaman oylamada üst sıralarda olan özlem hep en son sıradaki Bozoğa elenir inanılır gibi değil

özlemin elenmesine hiç şaşırmadım zaten 2. olduğu zamanlar da da sahra tarafından aşağılanıyordu ondan olmuştu halkımız ezilene karşı destekçi oluyor malum , o zamanlar hasan özlem için sesini bile çıkarmıyordu , turabi koruyordu sahraya karşı, özlem kurnazlık yaptığını sanıp baktı hasan güçlü , gitti hasan takımıyla kanka oldu sahrayla konuşmalar ada halkına yaranayım diye gidip balık tutmalar yalakalık vs. kendini küçülttü, gitmeyi de hakketti, bozoğun 4. olduğuna şaşırmadım, gitme ihtimali varken sms yüklenmesi normal , ailesi vs. sms atmış olabilir, kurgu diyenlere sms sıralamasına inanmayanlara katılmıyorum.

Survivor fanatiği olarak burayı yeni fark ettim güzel olmuş görünce çok sevindim gerçekten.
Bu hafta adadan gitmesi gereken Bozoktu Özlemin gitmesine gerçekten çok üzüldüm millet göz göre göre şu bozoğa nasıl oy verir anlamam, eski türk filmindeki kötü karakterlerin aynısı gerçek hayatta gibi geliyo bana bir dahaki konseyde gitmesini diliyorum

ben izlemek istemıyorum artık. çok üzüldüm özlem birleşme partisine kalmayı sonuna kadar hakedıyordu bence. haberlerı burdan alcam artık ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…