özlemin elenmesine hiç şaşırmadım zaten 2. olduğu zamanlar da da sahra tarafından aşağılanıyordu ondan olmuştu halkımız ezilene karşı destekçi oluyor malum , o zamanlar hasan özlem için sesini bile çıkarmıyordu , turabi koruyordu sahraya karşı, özlem kurnazlık yaptığını sanıp baktı hasan güçlü , gitti hasan takımıyla kanka oldu sahrayla konuşmalar ada halkına yaranayım diye gidip balık tutmalar yalakalık vs. kendini küçülttü, gitmeyi de hakketti, bozoğun 4. olduğuna şaşırmadım, gitme ihtimali varken sms yüklenmesi normal , ailesi vs. sms atmış olabilir, kurgu diyenlere sms sıralamasına inanmayanlara katılmıyorum.
Bu yarışmacılar aç falan değil eğer aç kalsalardı balık getiren kızı elemezlerdi
Resmen altın yumurtlayan tavuğu kestiler.
Bende aynı şeyi düşündüm fragmanı izlerken mervede nadyanın sinsiliğinin farkına varmış bizim gibi, nadyada zafer kazanmış edasında ama fazla sevinmesin sıra onada gelecek yakında :))bu arada fragmanda mervenin nadya hakkında söyledikleri çok doğru söyleyişinede çok güldüm
anlaşılan adalar birleşince nadyayla merve arasında şenlik olcak
Ben varım :)kimse yokmu
haklı adam adasında kimse kalmadı ki konuşcak dertleşcekHasan bir an önce birleşmek istiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?