Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bu yarışmacılar aç falan değil eğer aç kalsalardı balık getiren kızı elemezlerdi
Resmen altın yumurtlayan tavuğu kestiler.

gecen aramızda kalmasında haziran ayının basında cekimlerin biteceğini ama haziranın sonunda programın biteceğini söylediler oylama bence tamamen yalan arkadaşlar bu hafta izlediğimiz bolum üç hafta önce cekilmiş oluyo bu durumda

Hasan bi anda nasıl birinci olduysa Özlem'de sonuncu olabilir değilmi... Özlem'in gidebileceği kimsenin aklına gelmediği için çok oy alamamışda olabilir. Nadya dokunulmaz olduğu için rahattı zaten hiç oy almasada olurdu. Bozok'un gitme ihtimali yüksek olduğu için sevenleri bastırmıştır muhtemelen.. Ben enteresan bi sonuç görmüyorum.. Begüm'de ismi yazıldığı sıralarda çok sms alıyordu. Tamamen sevenlerine, ailesine, eşine dostuna bağlı bi durum. Hemen Acun'u ve kanalı karalamayalım bence..

Özlemin gitmesi acunun hiç işine gelmez çünkü birleşme partisinden önce kilo ölçümü yapıyordu
ama yarışmanın en naif kızını elediler

bu arada fragmanda mervenin nadya hakkında söyledikleri çok doğru söyleyişinede çok güldüm

anlaşılan adalar birleşince nadyayla merve arasında şenlik olcak

bu arada fragmanda mervenin nadya hakkında söyledikleri çok doğru söyleyişinede çok güldüm

anlaşılan adalar birleşince nadyayla merve arasında şenlik olcak
Bende aynı şeyi düşündüm fragmanı izlerken mervede nadyanın sinsiliğinin farkına varmış bizim gibi, nadyada zafer kazanmış edasında ama fazla sevinmesin sıra onada gelecek yakında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…