Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Adamın ismini 4 defa yazdılar Anıl haftalarca oturdu 1. oldu. Pascal desen performansı kötü, iyi kötü Hakan kazandırdı oyunları, adam kendini salar tabi...

Merve de diyor sen kendini salınca biz oyun mu kaybediyoruz diyor, kazandınız mı, o zaman niye suçluyorsun...

+ Merve gerçekten de dediğiniz gibi, tam bi mikser. İkiyüzlülük de var o kızda bence. Serenay'ı eleştiriyoruz ama onun da çok farkı yok benim gözümde artık. Yüzüne "çok iyi niyetli bir insansın" deyip arkasından daha başka konuşuyor. Yani belki ikisinde de aynı şeyi söylüyor ama yüzüne söylediğindeki ile arkasından söylediğinde kullandığı üslup tamamen zıt.

Bi de merve aydinin kameraya konuşup millete laf sokması. ..
Yüzlerine söylesene iticilik diz boyu
Anıl da bozuldu ne bu havalar

Yalnız sürpriz bir şekilde bu hafta Doğukan bile gidebilir. Doğukan giderse ben bundan sonra Gönüllüler'den yana olurum.

Dhanushun kolaverdi şarkısını bunlra söyletmişler olmamış

merveyi çok seviyor beğeniyorum kızlarda tartışmasız 1.çoğu erkekten bile güçlü

ama paskal ve anılı kayırması çok yanlış 0 çeken adamlar takım için orada tutulmamalı gitmeli

acun çok acımasızlaştı,adalar birleşince buzdolabı ödülü çok saçma oldu.geçen ki mangal ödülü de öyleydi.o etler pişerken yarışmışlardı

hakan hiç samimi değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…