Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hakan saçmalıyorsun balıkları onlara vermeyen serenayla herşeyi ayrı yapan sensin

geçen orada balık pişiyordun koktu bir lokma vermedin onlara ayırmak istemekte haksız değiller

ya sanki bu survivor diğerleri kadar eğlenceli gelmiyo bana. durmadan yarışma minik minik ödüller

öfff hakan serenay zaten her ota ağlıyor

merve şu röportajların çok itici

anıl o balıkları tek başına mı tuttun

Ya bu merveyle anılın serenayla hakandan başka derdi yok mu?Anıl kaç hafta yarışmadı, Pascal ın oyun kazandığı yok yok efendim hakan bile bile yarışmanın onun yüzünden kazanamayan. Her şeyin suçlusu hakan.ya bunlarla baş edilmez yürekleri kararmış bunların.hakan Anıl ve mervenin yanında çok kaliteli duruyo.

canım coca cola çekti buz gibi ortam gerçi bu nasıl reklam yaaa

Spor programi Derin Futbol da, survivor formatinda oyun eleme yaptilar, Rasim Ozan ve Ahmet Cakar elemeye kaldi hahaa. Ciddiymis gibi skec yaptilar.

Evet, Derin (Beyaz) futbolda cok guzel rol yapiyorlar, ilk defa goren ciddi saniyor boyle seyleri. Oylama ve veda konusmalari cok guldurdu beni.

Son düzenleme:
Hakan kadar sürekli strateji yapan, bencil, kimin oy potansiyeli fazlaysa ona yalakalık yapan adam görmedim Anıl yanına yaklaştırsa on kere satacak Serenay'ı zaten Serenay'ın oylarından dolayı ona yakındı. Şimdi de kavgalı olduğu demediğini bırakmadığı Turabi ile konuşucam iyi birine benziyor gözlemledim diyor sen şuna Turabi'nin oy potansiyeli fazla dokunulmazlığı alamadığımızda Turabi'nin oy kitlesinden oy almak istiyorum desene. Berna'ya diyorlardı bir de demediğini bırakmadın şimdi yanlarındasın diye Hakan'ın yaptığı ne. Doğukan'ı tekrar yanlarına çekmek için yalanlar söylüyor. Hindistan cevizlerini bal gibi gidip kuytu köşede yediler kim yapıyor bunu adada. Balık tuttuğunda da vermedi ben tuttum dedi Anıl çok güzel cevap verdi al 100 balığı sana vereyim diye. Bir insan bu kadar mı oynar bu kadar mı sürekli strateji düşünür. Pascal neden o konuda yalan desin kimin aklına gelir öyle bir yalan. Serenay zaten konsey boyunca döndü dolaştı annem de annem ben hayırlı evladım pozları bir kere dersin biter. Kimse sevmiyor ailesini bir o seviyor çünkü. Merve dokunulmazlığı aldıkça Anıl sms lerde 1. çıktıkça deliriyorlar iyice.

DÜN akşam merve aydına iyice kıl oldum pascal kazanamaz olsun sen iyi yarıştın anıl kazanamaz olsun iyiydin
hakan kazanmaz saldın kendini sms tesin diye böyle yapmayın falanlar
iyi yaptı hakan
ben olsam da aynısını yapardım heralde
senin yanındaki erkekler bedavadan geçiniyor merve aydın hele anıl hala ayağım acıdı diyo defol git o zman ya
aman suyunu çıkardılar

bozok da ayrı terane
sen kimsenin hasana laf söylemek ne haddine adam ol ilk sen
hasan olsun aldım sonuçta oyunu diyor yok uzatıyor illa onu dinlicek haklısın dicek

Hakan Turabi'nin tarafına geçebilmek adına grupta benim gözümde küçük yeri olan Bozok ile samimi olmaya çalışarak başladı. Turabi'yi sevmiyordun ne oldu Hakan demek isterdim de işte ekran karşısından oluyor ancak. İyice sinsi,çıkarı uğruna değişebilecek insan profilini çizdin Hakan teşekkürler

Flash Flash Begümle Hilmicem arasında aşk dedikosu çıkmış ya yuh artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…