Hakan kadar sürekli strateji yapan, bencil, kimin oy potansiyeli fazlaysa ona yalakalık yapan adam görmedim Anıl yanına yaklaştırsa on kere satacak Serenay'ı zaten Serenay'ın oylarından dolayı ona yakındı. Şimdi de kavgalı olduğu demediğini bırakmadığı Turabi ile konuşucam iyi birine benziyor gözlemledim diyor sen şuna Turabi'nin oy potansiyeli fazla dokunulmazlığı alamadığımızda Turabi'nin oy kitlesinden oy almak istiyorum desene. Berna'ya diyorlardı bir de demediğini bırakmadın şimdi yanlarındasın diye Hakan'ın yaptığı ne. Doğukan'ı tekrar yanlarına çekmek için yalanlar söylüyor. Hindistan cevizlerini bal gibi gidip kuytu köşede yediler kim yapıyor bunu adada. Balık tuttuğunda da vermedi ben tuttum dedi Anıl çok güzel cevap verdi al 100 balığı sana vereyim diye. Bir insan bu kadar mı oynar bu kadar mı sürekli strateji düşünür. Pascal neden o konuda yalan desin kimin aklına gelir öyle bir yalan. Serenay zaten konsey boyunca döndü dolaştı annem de annem ben hayırlı evladım pozları bir kere dersin biter. Kimse sevmiyor ailesini bir o seviyor çünkü. Merve dokunulmazlığı aldıkça Anıl sms lerde 1. çıktıkça deliriyorlar iyice.