Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
alttan aldık yeteri kadar
bundan sonra herkes ederi kadar
turbo turabi...
sevdim bu sözü

Mervemm benimmm aferin sana .En azından anneni kullanmadan yarışıyorsun.
Şu hakancıktan iyice nefret ettim.Serenay ile ikisi ne ikiyüzlü ne şeytanlar ya .Hakan 1 ay önce turabiye saydırıyordu,şimdi peşinde gezebilse gezecek,fırsat arıyor.Serenay da aralarını yapmaya çalışıyor.Anıl bugün kaç tane oyun aldı ,hakan o kadar kıskanç ki hala laf yapıyor.Nefret ediyorum hakandan .

Reklamlar da hem gönüllüler hem de ünlüler baya bir karışık hangi tarafın kazandığın kestirmek zor. Acun el atmış reklamlara sanırım KK'nın nabzını ölçtü ve bizim önceden reklamlardan farkettiğimizi anladı.

kızlar yaaa şu rexona yarışmasına katılamıyorum. giriş miriş yaptım uygulamayı indirdim. ama yarışmaya katılamıyorum
adaya gitmek istiyorum ben ya

Mervenin şu anda bacaginda bağlar kopmuş durumda ama yine de çıkıp kazanıyor valla.
herkesin bi yeri sakat
ama geçen seneki gibi değil sonuç olarak merve
turabiye laf etmesi çok komik nereden saldıracağını şaşırmış durumda
kişiliği karakteri iyice bozuldu aldı başını gidiyor hadi hayırlısı
o beğenmediği turabiden öğrendi kamera arkasından millete laf sokmayı
turabiyi oturtsun o T harfine bakalım
nasıl kelimeler bunlar şaşıyorum insan biraz düzgün davranışlar sergilemeli sen bir bayansın...

kızlar yaaa şu rexona yarışmasına katılamıyorum. giriş miriş yaptım uygulamayı indirdim. ama yarışmaya katılamıyorum
adaya gitmek istiyorum ben ya

Orda yarışma diye bir kisim vardi sanırım solda. Oraya tikla çeşitli sorular çıkacak karsina onları cevapla. Ben tikladigim da adaya giden kisi neden sen olmalısın diye bir soru cikmisti. Tabi gitmeyi dusunmedigim icin cevaplamadim :) sen gidersen bize resim atarsin artık.

Senin yorumlara bayılıyorum ya

o soruyu cevapladm sonrası yok

Merve Aydın güçlü ama git gide düşürüyor seviyesini. Anıl da aynı şekilde. Hatta Anıl şok ediyor beni, ilk sezonundaki efendi çocuk nerde bu sezondaki geveze Anıl nerde ?!!

Oyun zor ya surekli don don salla .
Bu arada seytan ayrinti da gizlidir
Kizlarin totosuna pez parcasi gibi bir sey ortmusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…