Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
yok canım burada ne saydım sövdüm ban yemedim demekki kimse kiblememiş , hemşire mesleği ezik dedim bdv de ezik lafından banlandım
bende sevmiyorum hemşirelik
hem öyle olmasa 50 -60 puanla atama mı olur
ya da o bölümü kazanmak kolay olmazdı
bende ban yemeyim şimdi bazılarıda sanki doktor sanmıyorlar mı kendilerini

bende sevmiyorum hemşirelik
hem öyle olmasa 50 -60 puanla atama mı olur
ya da o bölümü kazanmak kolay olmazdı
bende ban yemeyim şimdi bazılarıda sanki doktor sanmıyorlar mı kendilerini
aman diyim sus sus ben yandım sen yanma :) survivordan konuşalım bugünde güzel bölüm gelecek gibi heyecanla bekliyorum

aynen bi de konu dışı yazmaktan ban yerim
bende bekliyorum bakalım bakalım
biraz yazalımda şu muhabbet arka sıralara gitsin görmesinler yoksa ban yeriz ahahha :) ayy inşallah ünlüler alır , gönüllümüydün sen taraf olarak tam hatırlayamadım ?

biraz yazalımda şu muhabbet arka sıralara gitsin görmesinler yoksa ban yeriz ahahha :) ayy inşallah ünlüler alır , gönüllümüydün sen taraf olarak tam hatırlayamadım ?
yok canm bir şey olmaz rahat ol
hakaret etmedm sonuçta ben rahatım takma
ben gönüllüler sahra hariç
ama ünlülerde de merve aydın ve gurubunu hiç sevmiyorum
berna iyice saçmalamaya başladı. yok pascal türkçe konuşmadığı için elenmiş falan
pascal da türkiye de hiç yaşamamış gibi ırkçılık polemiğine giriyor ama biz Türkler zencilere her zaman sempati duyarız.
merve aydın a zaten bir şeydemiyorum artık konuşmaları , anıl ı doldurmalar tonla devam ediyor.

kızlar şimdi pascal elendı ya, oyunlarda gonullulerden guçsuz olan erkek mı oynamıcak kendısı ıstemıcek , yoksa ünlüler en basta gücsüzü mu sececek oyun için? ona takıldım. pascal ıyı oynuyordu gene sonucta , eğer unluler güçsüz erkegi sececekse karsıdan daha avantajlı oluyor gıbıme geldı..

yani ya hemen hemen aynı fikirdeyiz aslında benim tam olarak desteklediğim kişi ya da grup yok nedense bu survivorda değişiyo her hafta başka olay oluyo benim fikrimde değişiyor çok tuhaf ya , ilerde kimi sevip destekleyeceğim ya da nefret edeceğimi kestiremiyorum açıkcası

gönüllülerde güçsüz erkek yok ki canım ya ünlülerde var güçsüz erkek o da anıl , gönüllüer her halükarda karlılar anıl performansı çok kötü.

ikişer ikişer oynanayackmış kötü

biri kötü olursa diğeride kaybetmiş sayılacak.

Hadi bakalım Anıl görelim seni sahalarda dilin değil elin ayağın calissin

Gidenin arkasından ağıt yakmak moda oldu. Bunu ilk Merve Aydın başlattı Ahmet Dursun için

İşte sonra rahmetli taner, Merve oflaz şimdi de rahmetli paskal çok iyiydi falan

salak bu anıl son anda

birde sanki çok iyiymiş gibi bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…