yok canım burada ne saydım sövdüm ban yemedim demekki kimse kiblememiş , hemşire mesleği ezik dedim bdv de ezik lafından banlandımsurvivor topiğinden mi
yok canım burada ne saydım sövdüm ban yemedim demekki kimse kiblememiş , hemşire mesleği ezik dedim bdv de ezik lafından banlandım
aman diyim sus sus ben yandım sen yanma :) survivordan konuşalım bugünde güzel bölüm gelecek gibi heyecanla bekliyorumbende sevmiyorum hemşirelik
hem öyle olmasa 50 -60 puanla atama mı olur
ya da o bölümü kazanmak kolay olmazdı
bende ban yemeyim şimdibazılarıda sanki doktor sanmıyorlar mı kendilerini
aynen bi de konu dışı yazmaktan ban yerimaman diyim sus sus ben yandım sen yanma :) survivordan konuşalım bugünde güzel bölüm gelecek gibi heyecanla bekliyorum
biraz yazalımda şu muhabbet arka sıralara gitsin görmesinler yoksa ban yeriz ahahha :) ayy inşallah ünlüler alır , gönüllümüydün sen taraf olarak tam hatırlayamadım ?aynen bi de konu dışı yazmaktan ban yerim
bende bekliyorum bakalım bakalım
yok canm bir şey olmaz rahat olbiraz yazalımda şu muhabbet arka sıralara gitsin görmesinler yoksa ban yeriz ahahha :) ayy inşallah ünlüler alır , gönüllümüydün sen taraf olarak tam hatırlayamadım ?
yani ya hemen hemen aynı fikirdeyiz aslında benim tam olarak desteklediğim kişi ya da grup yok nedense bu survivorda değişiyo her hafta başka olay oluyo benim fikrimde değişiyor çok tuhaf ya , ilerde kimi sevip destekleyeceğim ya da nefret edeceğimi kestiremiyorum açıkcasıyok canm bir şey olmaz rahat ol
hakaret etmedm sonuçta ben rahatım takma
ben gönüllülersahra hariç
ama ünlülerde de merve aydın ve gurubunu hiç sevmiyorum
berna iyice saçmalamaya başladı. yok pascal türkçe konuşmadığı için elenmiş falan
pascal da türkiye de hiç yaşamamış gibi ırkçılık polemiğine giriyor ama biz Türkler zencilere her zaman sempati duyarız.
merve aydın a zaten bir şeydemiyorum artık konuşmaları , anıl ı doldurmalar tonla devam ediyor.
gönüllülerde güçsüz erkek yok ki canım ya ünlülerde var güçsüz erkek o da anıl , gönüllüer her halükarda karlılar anıl performansı çok kötü.kızlar şimdi pascal elendı ya, oyunlarda gonullulerden guçsuz olan erkek mı oynamıcak kendısı ıstemıcek , yoksa ünlüler en basta gücsüzü mu sececek oyun için? ona takıldım. pascal ıyı oynuyordu gene sonucta , eğer unluler güçsüz erkegi sececekse karsıdan daha avantajlı oluyor gıbıme geldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?