Mervemm benimmm aferin sana .En azından anneni kullanmadan yarışıyorsun.
Şu hakancıktan iyice nefret ettim.Serenay ile ikisi ne ikiyüzlü ne şeytanlar ya .Hakan 1 ay önce turabiye saydırıyordu,şimdi peşinde gezebilse gezecek,fırsat arıyor.Serenay da aralarını yapmaya çalışıyor.Anıl bugün kaç tane oyun aldı ,hakan o kadar kıskanç ki hala laf yapıyor.Nefret ediyorum hakandan .
şansın küs themis cimBu gün hep sılanın olduğunu bölümü gösteriyorlardı bende umutlanmıştım artık bu özcanı göstermezler diye yanılmışım
meğer adamlar ayrı ayrı vermeye başlamış birleşince felaket olduklarından olsa gerek
E ALACAĞINI ALDI CANIM :) MERAK ETME ELENME KORKUSU BAŞLAYINCA ANIRMAYA DA BAŞLAR:)Seranay hiç anasından bahsetmiyor
katılıyorum canım sana. Merve her oyuna büyük bir azimle başlıyor. Kız hırslı ve tutuğunu koparıyor . bu yüzden de onu çok eleştiriyorlar. Onun gibi olamadıklarından sanırım.Mervemm benimmm aferin sana .En azından anneni kullanmadan yarışıyorsun.
Şu hakancıktan iyice nefret ettim.Serenay ile ikisi ne ikiyüzlü ne şeytanlar ya .Hakan 1 ay önce turabiye saydırıyordu,şimdi peşinde gezebilse gezecek,fırsat arıyor.Serenay da aralarını yapmaya çalışıyor.Anıl bugün kaç tane oyun aldı ,hakan o kadar kıskanç ki hala laf yapıyor.Nefret ediyorum hakandan .
Bu Hakan ne yapmaya çalışıyor ya. Şimdi de Merve ile Berna'nın arasını mı bozmaya çalışıyor. Oyun sırasında Merve Berna hakkında birşey demedi dediyse de yüzüne dedi yanlışlarını zaten yok kaş göz işareti yapmış Berna hakkında. Sonra arkadan yürürken birinin yüzünden o hale geldik demesi enteresan sanki Berna tek başına yarıştı 9-9 olana kadar. Merve zaten tam Hakan'a herkesin kötü olduğu zamanlar oluyor sadece Berna değil ama kazandık sonuçta derkeen Berna ne konuşuyorsun yüzüme söyle dedi Hakan'a ve Hakan derken yanına da Merve'yi almayı düşünürken Merve söylediği sözünü bitirdi Hakan çıldırdı ee geçen haftada Hakan konseyde ismi yazıldı diye oyunda pes etmedi mi, isteksiz oynamadı mı herkes her yarışmada mükemmel olamaz ki. Merveyi şimdide ikiyüzlülükle suçluyor ne yapacaklarını şaşırdılar artık hayır arkadayken de Merve Hakan'a aynı şeyi diyordu zaten evet Berna yüzünden oldu deyip Berna ile karşılınca çevirmedi yani. Berna'yı yanında tutmaya çalışıyormuş ee o da Serenay'ı Doğukan'ı tutmaya çalışıyor. Doğukan kararsız kalınca geçen hafta Doğukan'ı da gördük sattı diyen adam öbür hafta Doğukancığım demeye başladı. Doğukan ayrı gözümden düştü zaten Hakan balıkları bölüşmedi deyip kararsız kalan Doğu, Serenay 1. çıkınca hemen yanlarına koştu çak filan bu ne yaa. Eğer Anıl sms te 1. çıksaydı onlara doğru kayacaktı. Hakan kadar oyun oynayan başka birini görmedim sırf Serenay2a yakın olduğu için orada.
Hakanın sinsice planları, serenayın ağlayışları, doğukanın 180 derece dönmesi.. 1 tane karakterli adam yok gruplarında. Merve berna için herşeyi zaten söyledi yüzüne . hakanın yeni planı merveyi kendi tarafına çekmekti. oyunlarda gözümden kaçmadı hep merveyi kucaklamalar merve ile sevinmeler.... hakan her zaman strateji kurup ilerliyor. serenayı da kullanıyor bu konuda. serenay da Zora düşünce haykırmalar ağlamalar.. bakalım bundan snra neler olacak. Hakan çekirge gibi 1 zıplar 2 zıplar ancak. 3. olmayacak . herkes onun gerçek yüzünü görecek. serenayın 1. olması doğuyu çok umutlandırdı tekrar grubuna döndü ama bir daha böyle bir durumla karşılaştığında doğuyu merve aydınların grubunda göreceğiz. hakan o gruba giremeyecğini çok iyi bildiği için milleti birbirine düşürmeye çalışıyor grubu dağıtmaya çalışıyor .Bu Hakan ne yapmaya çalışıyor ya. Şimdi de Merve ile Berna'nın arasını mı bozmaya çalışıyor. Oyun sırasında Merve Berna hakkında birşey demedi dediyse de yüzüne dedi yanlışlarını zaten yok kaş göz işareti yapmış Berna hakkında. Sonra arkadan yürürken birinin yüzünden o hale geldik demesi enteresan sanki Berna tek başına yarıştı 9-9 olana kadar. Merve zaten tam Hakan'a herkesin kötü olduğu zamanlar oluyor sadece Berna değil ama kazandık sonuçta derkeen Berna ne konuşuyorsun yüzüme söyle dedi Hakan'a ve Hakan derken yanına da Merve'yi almayı düşünürken Merve söylediği sözünü bitirdi Hakan çıldırdı ee geçen haftada Hakan konseyde ismi yazıldı diye oyunda pes etmedi mi, isteksiz oynamadı mı herkes her yarışmada mükemmel olamaz ki. Merveyi şimdide ikiyüzlülükle suçluyor ne yapacaklarını şaşırdılar artık hayır arkadayken de Merve Hakan'a aynı şeyi diyordu zaten evet Berna yüzünden oldu deyip Berna ile karşılınca çevirmedi yani. Berna'yı yanında tutmaya çalışıyormuş ee o da Serenay'ı Doğukan'ı tutmaya çalışıyor. Doğukan kararsız kalınca geçen hafta Doğukan'ı da gördük sattı diyen adam öbür hafta Doğukancığım demeye başladı. Doğukan ayrı gözümden düştü zaten Hakan balıkları bölüşmedi deyip kararsız kalan Doğu, Serenay 1. çıkınca hemen yanlarına koştu çak filan bu ne yaa. Eğer Anıl sms te 1. çıksaydı onlara doğru kayacaktı. Hakan kadar oyun oynayan başka birini görmedim sırf Serenay2a yakın olduğu için orada.
nereye yazdın da gelmemiş canım??Bir sürü şey yazdım hiçbiri gelmemiş. Puan toplayanlar nasıl toplamış ki o zaman. 170 puan toplayan bile var
bencede :) konuşmaları izlemeyen arkadaşlar varMerveyle anıl karakterli insanlar diye sevilmiyor galiba az bir kesim tarafından .Ya da yarışma tam izlenmiyor .
aynen öyleinşallah sahra gider sahranın tek kurtuluşu hasan ın birinci olup nadya yaı söylemesi
işin garibi serenay aynı oyunda onca efor sarfederken o yaylana yaylana kazanıyor....valla tuhaf kız...aynen öyle
begüm de gitmeli ama zor artık o da koptu grubundan. turabiler de sempati besliyo begüm e.
oyun moyun alıyo ama kalpten gidicem yavaş yavaş oynuyor
begüm ün mıy mıy oyun oynaması beni deli ediyor.aynen öyle
begüm de gitmeli ama zor artık o da koptu grubundan. turabiler de sempati besliyo begüm e.
oyun moyun alıyo ama kalpten gidicem yavaş yavaş oynuyor
mervenin akrabaları yine doluşmuş buraya
İsteyen istediği kişiyi destekleyebilir . Rahatsız eden ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?