Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Aynen cnm . Hakan Turabi adaya gelmeden '' turabi benim adamda artistlik yapamaz benim böyle biriyule paylaşcak birşeyim yok diyordu'' . şimdi gelmiş yok ona ihtiyacım var yok üretken insan vs vs .. Ben böyle adam görmedim . Etek giydirmek lazım Hakan'a

Bu Hakan ne yapmaya çalışıyor ya. Şimdi de Merve ile Berna'nın arasını mı bozmaya çalışıyor. Oyun sırasında Merve Berna hakkında birşey demedi dediyse de yüzüne dedi yanlışlarını zaten yok kaş göz işareti yapmış Berna hakkında. Sonra arkadan yürürken birinin yüzünden o hale geldik demesi enteresan sanki Berna tek başına yarıştı 9-9 olana kadar. Merve zaten tam Hakan'a herkesin kötü olduğu zamanlar oluyor sadece Berna değil ama kazandık sonuçta derkeen Berna ne konuşuyorsun yüzüme söyle dedi Hakan'a ve Hakan derken yanına da Merve'yi almayı düşünürken Merve söylediği sözünü bitirdi Hakan çıldırdı ee geçen haftada Hakan konseyde ismi yazıldı diye oyunda pes etmedi mi, isteksiz oynamadı mı herkes her yarışmada mükemmel olamaz ki. Merveyi şimdide ikiyüzlülükle suçluyor ne yapacaklarını şaşırdılar artık hayır arkadayken de Merve Hakan'a aynı şeyi diyordu zaten evet Berna yüzünden oldu deyip Berna ile karşılınca çevirmedi yani. Berna'yı yanında tutmaya çalışıyormuş ee o da Serenay'ı Doğukan'ı tutmaya çalışıyor. Doğukan kararsız kalınca geçen hafta Doğukan'ı da gördük sattı diyen adam öbür hafta Doğukancığım demeye başladı. Doğukan ayrı gözümden düştü zaten Hakan balıkları bölüşmedi deyip kararsız kalan Doğu, Serenay 1. çıkınca hemen yanlarına koştu çak filan bu ne yaa. Eğer Anıl sms te 1. çıksaydı onlara doğru kayacaktı. Hakan kadar oyun oynayan başka birini görmedim sırf Serenay2a yakın olduğu için orada.

şansın küs themis cim hivaçççç bi coca cola duruyor

katılıyorum canım sana. Merve her oyuna büyük bir azimle başlıyor. Kız hırslı ve tutuğunu koparıyor . bu yüzden de onu çok eleştiriyorlar. Onun gibi olamadıklarından sanırım.

hakan kadar karaktersiz birini görmedim . Örneklerine gelelim dediğin gibi Doğukan bizi sattı dedikten sonra Doğukanla kanka oldu tekrar. ve kanka olmasına rağmen tekli röportajda Doğu'ya sallıyor hala .. Yok doğukan 180 derece döndü noldu Doğukan gibi gibi.. Böyle bi adamdan bahsediyoruz.Ama dün Merve'nin söylediği fırıldak Hakan lafı cuk oturdu üzerine çook sevdim .
adamın amacı belli . Serenay'ı yanında tutma sebebi sms yüksekliğinden başka birşey değil . Şuan Turabi'ye yanaşma çabasıda bu yüzden Bir de bu adam diyorki çizgimden hiç ayrılmadım .. e turabi'nin hakkında demediğni bırakmadı . Şimdi birden noldu da Turabi'ye yanaşmak için elinden geleni yapıyor . Kimse bunları görmüyor nedense komik

Hakanın sinsice planları, serenayın ağlayışları, doğukanın 180 derece dönmesi.. 1 tane karakterli adam yok gruplarında. Merve berna için herşeyi zaten söyledi yüzüne . hakanın yeni planı merveyi kendi tarafına çekmekti. oyunlarda gözümden kaçmadı hep merveyi kucaklamalar merve ile sevinmeler.... hakan her zaman strateji kurup ilerliyor. serenayı da kullanıyor bu konuda. serenay da Zora düşünce haykırmalar ağlamalar.. bakalım bundan snra neler olacak. Hakan çekirge gibi 1 zıplar 2 zıplar ancak. 3. olmayacak . herkes onun gerçek yüzünü görecek. serenayın 1. olması doğuyu çok umutlandırdı tekrar grubuna döndü ama bir daha böyle bir durumla karşılaştığında doğuyu merve aydınların grubunda göreceğiz. hakan o gruba giremeyecğini çok iyi bildiği için milleti birbirine düşürmeye çalışıyor grubu dağıtmaya çalışıyor .

Hakan gerçekten çok tehlikeli birisi bernayı kendi gruplarına çekmek iiçin merveyle aralarını bozmaya çalışıyor kendi dediği gibi 1 oy 1 oy onun için :)) Berna dünkü oyunda kötü olabilirdi oyun ona göre de olmamış olabilir, hakan beye göre az daha berna yüzünden kaybedeceklermişya berna sayesinde birçok oyun kazandıklarını da unutmasın kendisinin kötü olduğu birçok oyunda berna ve merve oyun kazandırdı takıma umarım hakan en kısa zamanda elenir o elendiğinde ünlüler takımı çok daha başarılı ve birlik içinde olacaktır :)

inşallah sahra gider sahranın tek kurtuluşu hasan ın birinci olup nadya yaı söylemesi

aynen öyle
begüm de gitmeli ama zor artık o da koptu grubundan. turabiler de sempati besliyo begüm e.
oyun moyun alıyo ama kalpten gidicem yavaş yavaş oynuyor
işin garibi serenay aynı oyunda onca efor sarfederken o yaylana yaylana kazanıyor....valla tuhaf kız...
babam 75 yaşında ona örümcek kız diyo....(kolları uzun ya)
isimleri bilmediğinden hepsine bir yakıştırma
sahra kara kız
berna edepsiz kız
özlem tosun paşa
falan

az önce nette gördüm . 2 haftada bir verilen erzak için de yarışılacakmış.
berna baya baya kilo aldı gibi geldi bana . sizlere de öyle geldi mi.

aynen öyle
begüm de gitmeli ama zor artık o da koptu grubundan. turabiler de sempati besliyo begüm e.
oyun moyun alıyo ama kalpten gidicem yavaş yavaş oynuyor
begüm ün mıy mıy oyun oynaması beni deli ediyor.
pergel gibi bacakları var . uzun uzun . ama bebek gibi adım atıyor.
1 adımda geçeceği yerleri 3 adımda ancak geçiyor .

İsteyen istediği kişiyi destekleyebilir . Rahatsız eden ne ?

Boşver yaa hic cevap verme bence. Başka bir boyutta çünkü arkadaş. Izlediginin yarisma olduğunu unutmuş kan davasi guder gibi takip ediyor programi :)) kac yaşında çok merak ediyorum. Bu tavrı bir tek serenayin ve mervenin ergenlerinde görüyorum da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…