- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
nereye yazdın da gelmemiş canım??
evet bende gördüm 170i falan
Boşver yaa hic cevap verme bence. Başka bir boyutta çünkü arkadaş. Izlediginin yarisma olduğunu unutmuş kan davasi guder gibi takip ediyor programi :)) kac yaşında çok merak ediyorum. Bu tavrı bir tek serenayin ve mervenin ergenlerin de görüyorum da :)))
kesinlikle . bu bir yarışma . ve ben Hakan'ı serenay'ı vs sevmek zorunda değilim . he isteyen de Merve'yi sevmez beni hiç ilgiilendirmez. Ama bu topik istediğimiz yorumu saygı çerçevesinde yapalım diye var . Rahatsız olan arkadaşlarda ciddi bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum fazla ciddiye almışlar çok komik
Hakikaten çok ciddiye almış yaartık sevmeme durumunu da geçmiş nefret ediyor arkadaş. Ya bu bi yarışma keyif al biraz ona buna hapirip kopurmekten vazgeç ama yok acayip bir nefret bu. İnşallah dışarda merveyle karsilasmaz yoksa öldürür bu kizi bu öfkeyle :))
Ben de serenayi hakani sevmiyorum ama nefret de etmiyorum valla. Sadece film izler gibi izliyorum. Bir yarisma icin sinirlerimi bozamam hiç valla :))
ahh cnm keşke herkes senin gibi olsayani ben anlayamıyorum düşmanlığı evet sana uzak bi karakterde olabilir ama saçmasapan davranışlar yani hiç gerek yok .. Zaten serenay'ın fanları gerçekten çok komik ve eminim 8-10 yaş arası ama bu kimseyi bağlamazz
Serenayin fanları alem ya. Bazen sirf gülmek için twitterda yazdiklarina bakıyorum veletlerin :)) hele bir de mervenin velrtleriyle tartisiyorlarsa daha eğlenceli oluyor: hiiii hiçte bi keree modunda yorumlar yapıyorlar ölüyorum gülmektenkendi diyen kendi olur tağam miiii ah bu çocuklar. Çok sakıncalı bu programlar çocuklar için. Ama izliyorlar maalesef.
evet canım haksızlık oldu =) sende mi katılacaksın yoksa yarışmaya =)Sana cevap yazmıştım da gönderdim sanmıştım gondermemisim onu demiştim :) yalnız ordakileein puanı gittikçe katlanıyor. Ben hiçbir şey anlamadım bu durumdan :)
işin garibi serenay aynı oyunda onca efor sarfederken o yaylana yaylana kazanıyor....valla tuhaf kız...
babam 75 yaşında ona örümcek kız diyo....(kolları uzun ya)
isimleri bilmediğinden hepsine bir yakıştırma
sahra kara kız
berna edepsiz kız
özlem tosun paşa
falan
elenince kendini izleyine begüm : yavaş mışım baya diyecek mi çok merak ediyorum.begüm ün mıy mıy oyun oynaması beni deli ediyor.
pergel gibi bacakları var . uzun uzun . ama bebek gibi adım atıyor.
1 adımda geçeceği yerleri 3 adımda ancak geçiyor .
ay onu bende diyecektimaz önce nette gördüm . 2 haftada bir verilen erzak için de yarışılacakmış.
berna baya baya kilo aldı gibi geldi bana . sizlere de öyle geldi mi.
ne yazmışlar kız merak ettm bi örnek verSerenayin fanları alem ya. Bazen sirf gülmek için twitterda yazdiklarina bakıyorum veletlerin :)) hele bir de mervenin velrtleriyle tartisiyorlarsa daha eğlenceli oluyor: hiiii hiçte bi keree modunda yorumlar yapıyorlar ölüyorum gülmektenkendi diyen kendi olur tağam miiii ah bu çocuklar. Çok sakıncalı bu programlar çocuklar için. Ama izliyorlar maalesef.
evet canım haksızlık oldu =) sende mi katılacaksın yoksa yarışmaya =)
ne yazmışlar kız merak ettm bi örnek ver
Ayyy bu aksam da Merve Aydın ağlıyor. Bıktım şunların sümüklü suratlarini görmekten
ya şuan işyerinde koptum gülmektenbakıcam o yorumlara çok komik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?