Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
nereye yazdın da gelmemiş canım??
evet bende gördüm 170i falan

Sana cevap yazmıştım da gönderdim sanmıştım gondermemisim onu demiştim :) yalnız ordakileein puanı gittikçe katlanıyor. Ben hiçbir şey anlamadım bu durumdan :)

kesinlikle . bu bir yarışma . ve ben Hakan'ı serenay'ı vs sevmek zorunda değilim . he isteyen de Merve'yi sevmez beni hiç ilgiilendirmez. Ama bu topik istediğimiz yorumu saygı çerçevesinde yapalım diye var . Rahatsız olan arkadaşlarda ciddi bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum fazla ciddiye almışlar çok komik

Hakikaten çok ciddiye almış ya artık sevmeme durumunu da geçmiş nefret ediyor arkadaş. Ya bu bi yarışma keyif al biraz ona buna hapirip kopurmekten vazgeç ama yok acayip bir nefret bu. İnşallah dışarda merveyle karsilasmaz yoksa öldürür bu kizi bu öfkeyle :))

Ben de serenayi hakani sevmiyorum ama nefret de etmiyorum valla. Sadece film izler gibi izliyorum. Bir yarisma icin sinirlerimi bozamam hiç valla :))

ahh cnm keşke herkes senin gibi olsa yani ben anlayamıyorum düşmanlığı evet sana uzak bi karakterde olabilir ama saçmasapan davranışlar yani hiç gerek yok .. Zaten serenay'ın fanları gerçekten çok komik ve eminim 8-10 yaş arası ama bu kimseyi bağlamazz

Serenayin fanları alem ya. Bazen sirf gülmek için twitterda yazdiklarina bakıyorum veletlerin :)) hele bir de mervenin velrtleriyle tartisiyorlarsa daha eğlenceli oluyor: hiiii hiçte bi keree modunda yorumlar yapıyorlar ölüyorum gülmekten kendi diyen kendi olur tağam miiii ah bu çocuklar. Çok sakıncalı bu programlar çocuklar için. Ama izliyorlar maalesef.

ya şuan işyerinde koptum gülmekten bakıcam o yorumlara çok komik ya

Sana cevap yazmıştım da gönderdim sanmıştım gondermemisim onu demiştim :) yalnız ordakileein puanı gittikçe katlanıyor. Ben hiçbir şey anlamadım bu durumdan :)
evet canım haksızlık oldu =) sende mi katılacaksın yoksa yarışmaya =)

çok iyi ya
aynen bacakları uzun ya begüm ün

begüm ün mıy mıy oyun oynaması beni deli ediyor.
pergel gibi bacakları var . uzun uzun . ama bebek gibi adım atıyor.
1 adımda geçeceği yerleri 3 adımda ancak geçiyor .
elenince kendini izleyine begüm : yavaş mışım baya diyecek mi çok merak ediyorum.

az önce nette gördüm . 2 haftada bir verilen erzak için de yarışılacakmış.
berna baya baya kilo aldı gibi geldi bana . sizlere de öyle geldi mi.
ay onu bende diyecektim
berna da 1 gr kilo kaybı yok niye kiii en kilolusu kızların.
hatta nadya da demişti bunu

ne yazmışlar kız merak ettm bi örnek ver

Kokonat çok yağlı ve kalorili birşeymiş ya.
Geçen denedim ben de :)

Ayyy bu aksam da Merve Aydın ağlıyor. Bıktım şunların sümüklü suratlarini görmekten

evet canım haksızlık oldu =) sende mi katılacaksın yoksa yarışmaya =)

Yok ya ben meraktan bakıyorum :))

ne yazmışlar kız merak ettm bi örnek ver

Belli bbir örnek yok ama bambaşka bir boyutta yaşıyor veletler :)))

Ayyy bu aksam da Merve Aydın ağlıyor. Bıktım şunların sümüklü suratlarini görmekten

Yarışmacılar ağlamasın
Yemek de yiyebilsinler

Hakikaten ben de bıktım ağlayan suratlardan ya. Her önüne gelen ağlamaya başladı. Ağlamak yasaklansin bence yarışmada :))

ya şuan işyerinde koptum gülmekten bakıcam o yorumlara çok komik ya

Serenayin kolu göbeği kulak memesi sag gözü sol gözü dolu twitterda :))) bunlar twit adreslerinin adlari :)

Ben merve oflaz elenince ayağını bir yere vurup sonra da koridora oturup ayağım agriyoooo diye aglayani okudum ya bu arada aglamasi serenay yalnız kaldi diye yoksa merve oflazin elenmesi umrunda değil çocuğun :) bu çocuklar bunları yaşarken aileleri nerde acaba en çok bunu merak ediyorum

Merve aydına niye gülüyorsunuz onu çözemedim
Mervemmmm ,ağlama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…