Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ben izlemedim .. Ne oldu kızlar kim kimi yazdı.. Kim çıktı aday. Turabi ne çizdi ..

Turabi çok terbiyesiz yaa halkta anladı zaten artık birinci olamıyor dünkü hasana yaptığı terbiyesizlikten sonra da bi daha olacağını sanmam zaten, hilmiyle bozokta yancıları bozokun pişmiş kelle gibi her konseyde sırıtmasına hasana zaten sinir oluyorum, inşallah o elenir her oyun sonrası böğürmelerinden zaten gına geldi hepimize özlemle oylamaya kaldığında gitmesi lazımdı gerçi ama neyse kısmet bu haftaya inşallah :))

Aldigum duyumlara gore bozok eleniyormjs
Ay aksam ben kacirmisim turabi ne yapti hasana

ben gönüllüleri tutmama rağmen dokunulmazlığı ünlülerin almasının daha hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum.
çünkü ünlülere baktığımda hakeden adam daha fazla gönüllülere göre.
gönüllülerde güçsüz 2 kız varken, hasan da diğer 3 erkeğe göre iyi değilken onlardan biri gitmeli.
ünlülerde tek gidecek isim berna olmalı. gerisi iyi gerçekten elenmeleri üzücü olur.
ama gönüllülerde gidecek adam çok açıkcası.

Merve aydın olmasa belki ünlüleri tutardım

turabı ve yandaşları bozoğu bile bile harcamış resmen.....hani çok iyi arkadaşlarıydı gitmelerini istemiyorlardı dayanamazlardı.2. taner olayı yaşamak istemiyorlardı...adamı bile bile her sms. 1 olan adamın önüne atmışlar. acaba nasıl bir mantık yürüttüler. yoksa mantık yok sistem var turabi var mı dediler çok merak ediyorum...

bence isim olarak hilmi sahra diyecek ve böylece begüm ü de demek zorunda kalmıcaklar.
yoksa sahra yazsalar hasan birinci olunca begüm de deme hakları olacaktı. böyle düşündüler ama yanlış olu bencede pota da ne kadar güçsüz isim olursa o kadar şans olur. belki bu hafta begüm sonuncu olurdu. ki olabiliteside var yani

Demet akalının turabiyi desteklemesinin sebebi önceden tanıyor olması. Turabi demetin eski danscısı. Birebir tanıyor yani.
Ayrıca turabiyi ancak böyle avamlar destekler demeler falan ne oluyor ya?

Demet akalının turabiyi desteklemesinin sebebi önceden tanıyor olması. Turabi demetin eski danscısı. Birebir tanıyor yani.
Ayrıca turabiyi ancak böyle avamlar destekler demeler falan ne oluyor ya?
hadi bizi geçtimde demet görürse direk dava açar bunu diyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…