- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
begüm çok iyi dayanmadı mı ya
hatırladım yapışmıştı gerçekten direğe
zayıf bacaklar uzun. avantajı kullandı.
merve oflaz da şampiyon oldu sene koala gibi yapışık kalmaktan direklere birinci olmuştu ya
turabi hasanı yazdığı kağıdın arkasına, hasanın resmini çizdi. terbiyesiz adamBen izlemedim .. Ne oldu kızlar kim kimi yazdı.. Kim çıktı aday. Turabi ne çizdi ..
demet kim ya ben kaçırdım orayı?Turabiyi avamlar kralicesi demetten baskasi desteklemez zaten.
demet kim ya ben kaçırdım orayı?
Demet akalin:)demet kim ya ben kaçırdım orayı?
Aldigum duyumlara gore bozok eleniyormjsTurabi çok terbiyesiz yaahalkta anladı zaten artık birinci olamıyor dünkü hasana yaptığı terbiyesizlikten sonra da bi daha olacağını sanmam zaten, hilmiyle bozokta yancıları bozokun pişmiş kelle gibi her konseyde sırıtmasına hasana zaten sinir oluyorum, inşallah o elenir her oyun sonrası böğürmelerinden zaten gına geldi hepimize özlemle oylamaya kaldığında gitmesi lazımdı gerçi ama neyse kısmet bu haftaya inşallah :))
Ay hadi inşallah çok sevinirim o elenirse :) turabi hasanın resmini çizdi kağıda kendi kafasında oluşturduğu şeytan şekli gibi aslında çizdiği resim ona daha uygun :)Aldigum duyumlara gore bozok eleniyormjs
Ay aksam ben kacirmisim turabi ne yapti hasana
bence isim olarak hilmi sahra diyecek ve böylece begüm ü de demek zorunda kalmıcaklar.turabı ve yandaşları bozoğu bile bile harcamış resmen.....hani çok iyi arkadaşlarıydı gitmelerini istemiyorlardı dayanamazlardı.2. taner olayı yaşamak istemiyorlardı...adamı bile bile her sms. 1 olan adamın önüne atmışlar. acaba nasıl bir mantık yürüttüler. yoksa mantık yok sistem var turabi var mı dediler çok merak ediyorum...
Demet Akalin twitterda sanirim bi ton mesaj atmis ve ekurilerine turabiye oy atin demis.
Demet akalin:)
turabi demet akalın ın dansçısıydı ya ondan da olabilir.aynı kafadalar demek ki
hadi bizi geçtimde demet görürse direk dava açar bunu diyenlereDemet akalının turabiyi desteklemesinin sebebi önceden tanıyor olması. Turabi demetin eski danscısı. Birebir tanıyor yani.
Ayrıca turabiyi ancak böyle avamlar destekler demeler falan ne oluyor ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?