- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Bende önce sahrayla Bozok sonra begüm düşer diye düşünmüştüm diğer ikisi yanıltmadı bir o yanılttı beniHatta dedim ki önce begüm düşer,rezil etti beni aleme
Bacaklari çok güzel ama bence 0 selüliterkek gibi oldular bunlar yarışma bitince nasıl olcaklar bilmem
sahranin bu kadar çabuk düşeceğini tahmin etmemistim dogrusu. Kizlarin hiç şansı olmayan bir oyun demiştim ama begüm sasirtti cidden.Bende önce sahrayla Bozok sonra begüm düşer diye düşünmüştüm diğer ikisi yanıltmadı bir o yanılttı beni
kendini genelde çok iyi sanıyor ya yarışırken hep güldürüyor beni
bizde yok sanıyordukta özlemi elemişti bir kere nedense en düşük smsli adambozok a oy veren varmıdır acaba?
bizde yok sanıyordukta özlemi elemişti bir kere nedense en düşük smsli adam
o konseyde bayağı oy almıştı
bağırmıyor böğürüyor böğürüyor bööööööööööööööçok sevimsiz ya hu. hele o yarışmalarda oyun bitince bağırmıyo mu. sinir şey
ama hep aynı. kazansada aynı bağırıyo kaybetsedebağırmıyor böğürüyor böğürüyor böööööööööööööö
anca bıdıbıdı konuşuyor Allahın turbosuArtik survivor pek takip edemiyorum acaba ben mi çok şey kacirdim kizlar?
Turabi'nin yaristigi survivor ile bizim izlediğimiz survivor ayni mi? Sürekli bir şeyler konusuyor ama benim izlediğim survivorda hic öyle değil:)
Bir tek lafini kanitlayabilsin hasan hakkinda vallaha 10 oy atacagm kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?