Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
offf ya gerçekten çok açlar,gönüllülerin kazanmasına sevinsem de onlara çok üzüldüm.

aileleri izledikçe kahroluyordur.benim çocuğum o kadar aç kalsa,boğazımdan yemek geçmezdi

merve biraz sana ısınıyorum,sonra şu konuşmaların beni irite ediyor.

Yazık yaa ünlülere en çokta merve ve bernaya üzüldüm berna sinir krizi geçirdi açlıktan Allah yardım etsin valla çok zor gerçekten

Vay Doğukan vay. Valla Doğukan beni de hayal kırıklığına uğrattı. Biraz serenayin fanlarina yanasmaya calisiyormus gibi geliyor bana artık.

Offf Doğukan sen sanki hemen gidip yüzlerine soyluyorsun ya. Hepiniz yapiyosunuz aynı şeyi ne bu kendini baska gösterme çabaları. Doğukan bitti gözümde.

Dogu oyun kazandi canım

Kimi zaman o da sifir çekiyor anili korumaya calismiyorum ki ben. Bana ne anildan. Dogukanin su anda konuşma sekli yanlış. Merveye uzulmuyorum demeler falan. Herkesin arkasindan atip atip da benim arkamdan konusmasinlar demesi de çok ironik. Cok şaşırdım ya dogukana. Garip garip hallere girmeye başladı. Bir bireyselim diyor bir tekrar güçlü tarafa yanasiyor. Net değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…