- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
evet bizim de dikkatimizi çekti güzel bir şarkı...
sahranın anıl a yaranma çabası ne anlayan beri gelsin
erkek olsam 40 gönlüm olsa birini vermem ıyyyyy haftada sesine tahammülüm yokSahra da firsattan istifade Anili goturcek bak bak. omuza yatmalar sarilmalar
Hepsi ayni seyin laciverdi. Bence ellerine bi senaryo veriliyor buna gore hareket edin diyolar bu kadar karaktersiz olamazlarKimi zaman o da sifir çekiyor anili korumaya calismiyorum ki ben. Bana ne anildan. Dogukanin su anda konuşma sekli yanlış. Merveye uzulmuyorum demeler falan. Herkesin arkasindan atip atip da benim arkamdan konusmasinlar demesi de çok ironik. Cok şaşırdım ya dogukana. Garip garip hallere girmeye başladı. Bir bireyselim diyor bir tekrar güçlü tarafa yanasiyor. Net değil maalesef.
aferin sanaOy potansiyeli canım :))
Bende anlamiyorum ben olsam aclik dusuk tansiyindan kesin diskalifiye olirdumkızlar bunlar bu kadar açsa nasıl atom karınca gibi yarışıyorlar ?
Gonulluler yemek yerken unlulerede sefiller sarkisi caliyorlar ya ozaman cok komik okuyorevet bizim de dikkatimizi çekti güzel bir şarkı...
evet katılıyorum şarkıyı bilen bulan el kaldırsınGonulluler yemek yerken unlulerede sefiller sarkisi caliyorlar ya ozaman cok komik okuyor
Bu arada bizde ablamla sarkiyi begendik bulan bilen duyursunnn
Sareayın anasıdan
Merve'nin ağlamasından
Hakan'ın dedikodusundan
Turabi'nin manilerden gına geldi.
Su an intiharin esiginde kendileriBu tatliyi da kaybederlerse merve intihar eder.
Ooo disi turabiSareayın anasıdan
Merve'nin ağlamasından
Hakan'ın dedikodusundan
Turabi'nin manilerden gına geldi.
Hepsi ayni seyin laciverdi. Bence ellerine bi senaryo veriliyor buna gore hareket edin diyolar bu kadar karaktersiz olamazlar
sanoneeee sanooneee
anıl iyice sapıttı ya
çok komik tepkiler veriyo gül gül ölüyorum ya....geçen de yine alamadık yine alamadık diye haykırıyordu...ses tonu nağmeler çok ilginç....Anıl kafayı yedi geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?