Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hasan nasıl elenicek yaw hillmicem begümü söylicek büyük ihtimalle kaç haftalardır birinci olan hasan begüme mi elenicek olacak iş değil instagramdaki hayal dünyasında yaşıyor bence

Mümkün değil ya Hasan'ın elenmesi arkadaşlar Begüm gibi biri sms te Hasan'dan daha önde olamaz. Ayrıca Hilmicem zaten Begüm'ü söyler. Ayrıca Hasan giderse gönüllüler dokunulmazlık kazanmayı unutsun hem diğer takıma göre 1 kişi eksik olacaklar hem de en güçlü adamlarından biri gidecek. Bu da haftaya yine onlardan birinin gitmesi demek olur ama tabi Turabi'nin bu dokunulmazlık konuları umrunda değil nasılsa ben gitmem kim giderse gitsin diyor. Ama hiç belli de olmaz. Hasan yine 1. olur bence özellikle Turabi'nin bu tavırlarından sonra olmalı..

arkadaşlar hilmicem isim sölemiyecek.dokunulmazlıgı alan kişi sadece dokunulmaz oluyor artık 1.olan kişi isim sölücek.ya hasan ya turabi birinci olacak.turabi olursa begümü hasan olursa bozoku söler.begümde tek kız oldugu için sanırım bozok gidecek

Bu Turabi neyin kafasını yaşıyor ya Doğukan tebrik ediyor kazandığı için kafasına güneş geçti herhalde yenildiği kşiyi tebrik ediyor diyor kimi tebrik edecekti acaba. Kendisi öyle centilmenlikten anlamadığı için idrak edememesi normal bunlar ne iyi dilekten anlar ne birşeyden. Fazla geliyor bunlara.

ay bu hasan gerçekten çok saf ya, bozoğun iyi niyetine inanıyo elenmese bari

yanlız hasanda da insanları yönlendirme huyu var, o da bunu başka türlü yapıyo, ben bunu yani böyle davranan insanları anlamıyorum, 40 yaşına gelmiş insanlanlara ne dersi vercen

şöyle bir ihtimal var eğer begüm elenirse acun kızlar eşitlensin diye bir kızı karşı tarafa gönderir.ünlüler karşı tarafa gidecek kişi için oy kullanır , hakanların grubu çogunlukta oldugu için merve fesatını karşıya postalarlar

şuan kendime ben de inanamıyorum ama merveyi sevmeye başladım

hasan birinci cıkarsa bozoğu söyler ni kişide hilmi sölicene göre 2li eleme olduğundan begümü söyler ama
hasan değilde başkası birinci olursa o bir kişi daha söylicek

hasan birinci cıkarsa bozoğu söyler ni kişide hilmi sölicene göre 2li eleme olduğundan begümü söyler ama
hasan değilde başkası birinci olursa o bir kişi daha söylicek
hilmi sölemicek arkadaşlar sadece dokunulmaz oluyor.1.olan kımse o sölücek

hilmi sölemicek arkadaşlar sadece dokunulmaz oluyor.1.olan kımse o sölücek
arkadaşım hasan aday değilmi hasan birinci olursa adaylığı otomatik düşüyor ve isim söylüyor tekli eleme olmadına göre hilmide söylicek ama bu yazdıkların hasan birinci olursa geçerli

arkadaşım hasan aday değilmi hasan birinci olursa adaylığı otomatik düşüyor ve isim söylüyor tekli eleme olmadına göre hilmide söylicek ama bu yazdıkların hasan birinci olursa geçerli
acun açıklama yaptıydı 5 kişi kalınca sadece 1.olan kısı ısım solucek dıe

yani sen diyorsunki hasan birinci olursa kimi sölerse o gidicek sen yanlış anlamışsın neyse yarın hasan birinci olursa bakarız
aynen ama dedigin gibi hasan bırıncı olunca düşecekya sırf oyuzden hilmiyede isim söletirler kesin.çünkü 2 kişi olmak zorunda oda bozokla begüm bozok gider inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…