Cok heyecanli hirsli ve ofkeli konusuyor dimiiay merveye çok gülüyorum, röportajlarda
ay merveye çok gülüyorum, röportajlarda
sanane kardeşim benim yorumumdan istediğimi söylerim zorunuzamı gidiyorBu topik iyice seviyeyi kaybetti. Turabiye diyorsunuz da burda yazanların bir kısmı ondan beter seviyesiz. Sanane kardeşim Turabiyi kim birinci yapmış neden yapmış? Sanane adamın geçmişinden dansından direğinden? Biz sülalecek striptizci seviyoz ondan Turabiyi 1.yaptık ok? Hayret ya. Keşke ilk zamanlar topiğin kapısını kapatsaydıkta her gelen girmeseydi böyle.
Artık toptan girmiyorum topiğe hadi rahatlayın turabisever kalmadı hep beraber saydıra saydıra izlersiniz.
Chess M minnakkelebekim ve 1-2 kişi daha siz alınmayın
gelme kardeşim o zaman malın değil burası herkes istediğini özgür bir şekilde söyler rahatsız ettiğimi düşünen editör varsa kapatır olur biterBu topik iyice seviyeyi kaybetti. Turabiye diyorsunuz da burda yazanların bir kısmı ondan beter seviyesiz. Sanane kardeşim Turabiyi kim birinci yapmış neden yapmış? Sanane adamın geçmişinden dansından direğinden? Biz sülalecek striptizci seviyoz ondan Turabiyi 1.yaptık ok? Hayret ya. Keşke ilk zamanlar topiğin kapısını kapatsaydıkta her gelen girmeseydi böyle.
Artık toptan girmiyorum topiğe hadi rahatlayın turabisever kalmadı hep beraber saydıra saydıra izlersiniz.
turabıyı sevmesem de farklı yorumların olması guzel oluyordu ya gıtmeyın...hatta bı ara sadece sız savunuyordunuz turabıyı ,arkadaslar da ' sen alınma ama kedı ^' dıye baslayan cumleler kuruyordu, güzel yorumlar cıkıyordu ortaya, bence gıtmeyın:))Bu topik iyice seviyeyi kaybetti. Turabiye diyorsunuz da burda yazanların bir kısmı ondan beter seviyesiz. Sanane kardeşim Turabiyi kim birinci yapmış neden yapmış? Sanane adamın geçmişinden dansından direğinden? Biz sülalecek striptizci seviyoz ondan Turabiyi 1.yaptık ok? Hayret ya. Keşke ilk zamanlar topiğin kapısını kapatsaydıkta her gelen girmeseydi böyle.
Bir kisinin de yuzune soyleyebilse icim yanmicak durustluk abidesinin :)
valla o kadar ince düşünmedim ama turaaabi diye uzatarak konuşmasına çok güldüm
zaten orda arkadan konuştuğunu yüzüne söyleyen bi hasanla turabi var galiba, o da hasanın arkadan da seviyeli konuşmasından, yani utancak sıkılcak bi şeyi yok, turabinin hem milletin arkasından hem de yüzüne karşı futursuz olmasından kaynaklıyor sanırım
Bu topik iyice seviyeyi kaybetti. Turabiye diyorsunuz da burda yazanların bir kısmı ondan beter seviyesiz. Sanane kardeşim Turabiyi kim birinci yapmış neden yapmış? Sanane adamın geçmişinden dansından direğinden? Biz sülalecek striptizci seviyoz ondan Turabiyi 1.yaptık ok? Hayret ya. Keşke ilk zamanlar topiğin kapısını kapatsaydıkta her gelen girmeseydi böyle.
Bidaha yazmiyorum arkadaşlar size iyi sohbetler bende mervryi tutuyorum arkasindan konuşan bissürü insan var ne derseniz diyin banane babamin kizimi sanki herkes herseyi diyebilir
bazi insanlada bunu anlamak zorunda babanizin oglu degilse elestiriye acik olsun hoşçakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?