Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
sanane kardeşim benim yorumumdan istediğimi söylerim zorunuzamı gidiyor

gelme kardeşim o zaman malın değil burası herkes istediğini özgür bir şekilde söyler rahatsız ettiğimi düşünen editör varsa kapatır olur biter

turabıyı sevmesem de farklı yorumların olması guzel oluyordu ya gıtmeyın...hatta bı ara sadece sız savunuyordunuz turabıyı ,arkadaslar da ' sen alınma ama kedı ^' dıye baslayan cumleler kuruyordu, güzel yorumlar cıkıyordu ortaya, bence gıtmeyın:))

Bir kisinin de yuzune soyleyebilse icim yanmicak durustluk abidesinin :)

valla o kadar ince düşünmedim ama turaaabi diye uzatarak konuşmasına çok güldüm
zaten orda arkadan konuştuğunu yüzüne söyleyen bi hasanla turabi var galiba, o da hasanın arkadan da seviyeli konuşmasından, yani utancak sıkılcak bi şeyi yok, turabinin hem milletin arkasından hem de yüzüne karşı futursuz olmasından kaynaklıyor sanırım

Yaa herkes istediği yarışmacıyı destekleyebilir turabiyi ben de sevmiyorum hatta hasan hariç gönüllüleri toptan sevmiyorum ama onlarında destekçileri var tabi hakarete varan yorumlar yarışmacıyla ilgili hoş değil saygıyı ve seviyeyi korumak lazım her zaman :)

eee sende anılın arkasından haraket yaptın turabi, o zaman ayıp olmuyo mu yani

Eğlence programının muhabbetinde bile kavga edebilen insanlarız. Çok garip bu insanoğlu.

Son cumle super ozeti olmus survivorin ya

Bidaha yazmiyorum arkadaşlar size iyi sohbetler bende mervryi tutuyorum arkasindan konuşan bissürü insan var ne derseniz diyin banane babamin kizimi sanki herkes herseyi diyebilir
bazi insanlada bunu anlamak zorunda babanizin oglu degilse elestiriye acik olsun hoşçakalin

Ya ben yarışmayı da eğlenmek için izliyorum bu topige de yine eglenmek için giriyorum. Böyle gergin ve nefret dolu yorumlar beni de uzaklastiriyor burdan açıkçası. Ekrandakinin sadece yarışma olduğunu unutup kendimizi kaptiriyoruz.

Canim tabii ki sen de yazacaksin ama biraz daha sakin ol hakaret etmeden yaz. Mune dsha geçen gun uyardı. Tahminimce artık uyarmayip banliyor. Bir arksdasimiz banlanmis farkettin mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…