verdi ya kenetlenmişler
Bize 'degamoji' yapma Hasan !
gerizekalı falan yazmayın, google amcaya sor gerizekalımı değilmi anlarsınhasan çok ciddi diyorum gerizekalı hafıza oyununda yaptıgı olay , oyunda ihlallerle anlamıştım zatenacun söyliyeceği isimi sordu konuyu hakana getirdi. bu ne perhis bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
Turabi'yi iğneledikçe zirveye oturunca silahını Hakan'a da sallamaya başladı.hasan çok ciddi diyorum gerizekalı hafıza oyununda yaptıgı olay , oyunda ihlallerle anlamıştım zatenacun söyliyeceği isimi sordu konuyu hakana getirdi. bu ne perhis bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
Turabi'yi iğneledikçe zirveye oturunca silahını Hakan'a da sallamaya başladı.
Hasan'ı seviyorum ama bu hafta düştü Gözümden sanki.
Hasan mi gerizekali canimsss iyi bak google amcaya..hasan çok ciddi diyorum gerizekalı hafıza oyununda yaptıgı olay , oyunda ihlallerle anlamıştım zatenacun söyliyeceği isimi sordu konuyu hakana getirdi. bu ne perhis bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
hakaten uyuşuk ya nasıl geldi buraya kadar hayretbozok gidiyormuş tüh ya begüm gitseydide şu uyuşuktan kurtulsaydık
Kac kez gordum burada ona buna hakaret ediyorsunuz. Tamam Hakani cok seviyorsunuz da abartmayin bu sadece oyun hatta kurgu.hasan çok ciddi diyorum gerizekalı hafıza oyununda yaptıgı olay , oyunda ihlallerle anlamıştım zatenacun söyliyeceği isimi sordu konuyu hakana getirdi. bu ne perhis bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
Evet, zaten Gönüllülerde finali hakeden tek kişi Hasan bence bütün olarak bakarsak.düşmesin bunlar ünlülerin oyunları hep, adam grubuyla iyi geçinmek zorunda çünkü yanlız
hakanı seviyorsa zaten bir sorun vardırKac kez gordum burada ona buna hakaret ediyorsunuz. Tamam Hakani cok seviyorsunuz da abartmayin bu sadece oyun hatta kurgu.
Ayiptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?