Neler olacak yarın ? Turabiye bisiler olmus.
destina90 Hasan ne dedi Hakan icin izleyemedim ben.
Bozok ne adamsin ya ama adam hakli Dogukan Merve disinda takim patates
Heee evet aslinda kiskirtmaya calisiyor hep ama en son Bozok olayinda kiskirtmadi. Bozok ona istedigini altin tepside sundu.canım ikiyüzlüsün bozokla turabiyi özellikle kışırtıp bunun üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun gibi şeyler söyledi
Chess alemsinay bana sormamışın atladım ben de sorry
Heee evet aslinda kiskirtmaya calisiyor hep ama en son Bozok olayinda kiskirtmadi. Bozok ona istedigini altin tepside sundu.
Hatta o olayin ardindaki konseyde inanilmaz ajitasyon yapti yok ozur dilerse yine affederim vs. Ezilen rolunde hep puan getirsin diye ama yazik amacina ulasamadi bir turlu
ben bugunku sembol oyununu anlamadım arkadaşlar kızlarla erkekler karısıkmı yarısacakta 1 kişi finali garantileyecek=?
Acun dahil cogu unlunun pisliklerini ortaya cikardigi icin kapattirmistir.Acun Ilıcalı sayfayı kapattırmış.Gerçeklerin söylenmesinden rahatsız oldu herhalde
perdelerini kaldırınca kedi gibiymiş meğerse turaaabiturabinin acı çekerken ki inleyişine bak fragmanda, kükrelemelere noldu turaaaabi
Bozokun elenmesine çok sevindim gönüllüler takımından bir itici eksilmiş oldu :) darısı begüm ve turabinin başına gerçi turabinin eleneceğini sanmam ama neyse bugünkü sembol oyununun sonucunu çok merak ediyorum merve alır inşallah sembolü kazanmayı hakediyor kesinlikle kıbrısa erken bilet alması onun için çok iyi olur elense bile kıbrısı garantilemiş olacak :)
perdelerini kaldırınca kedi gibiymiş meğerse turaaabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?