Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
canım ikiyüzlüsün bozokla turabiyi özellikle kışırtıp bunun üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun gibi şeyler söyledi
Heee evet aslinda kiskirtmaya calisiyor hep ama en son Bozok olayinda kiskirtmadi. Bozok ona istedigini altin tepside sundu.

Hatta o olayin ardindaki konseyde inanilmaz ajitasyon yapti yok ozur dilerse yine affederim vs. Ezilen rolunde hep puan getirsin diye ama yazik amacina ulasamadi bir turlu

ben bugunku sembol oyununu anlamadım arkadaşlar kızlarla erkekler karısıkmı yarısacakta 1 kişi finali garantileyecek=?

valla ben merveyi ilkin hiç sevmiyordum ama şimdi sempatik gelmeye başladı çok doğal buluyorum ama önceklili favorilerim hasan ve doğukan
hiç haz etmediklerim önce serenay sonra hilmi, biri hakanın yancısı biri turabinin, gerçek bi varlıkları, ağırlıkları yok orda

Finale gitmeyi kesinlikle Merve hakediyor bayanlardan..
Her oyunda azimli ve başarılı..
Evet bazen itici konuşabiliyor ama dobra en azından.
ki orası survayynııırrrrrrrrrrrrr hepsi gerçek değil

Bozokun elenmesine çok sevindim gönüllüler takımından bir itici eksilmiş oldu :) darısı begüm ve turabinin başına gerçi turabinin eleneceğini sanmam ama neyse bugünkü sembol oyununun sonucunu çok merak ediyorum merve alır inşallah sembolü kazanmayı hakediyor kesinlikle kıbrısa erken bilet alması onun için çok iyi olur elense bile kıbrısı garantilemiş olacak :)

Acun Ilıcalı sayfayı kapattırmış.Gerçeklerin söylenmesinden rahatsız oldu herhalde

hakan takım arkadaşıma laf söylettirmem derken,hasanın takım arkadaşlarına laf söylemesini istiyor.ne çelişki ama

ayneeen
ben hılmıceme sasırdım
turabının kedisi gıbı davranıyo
daha oncekı yarısmada severdım bu sezon oda ıtıcı gelıyor bana artık

hasan kadar kafanıza taş düşsün

baktılar hep 1. etekleri tutuştu

serenay sen niye devamlı hasanı izliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…