Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
öff şimdi bu anam için beni öyle yetiştirdiler böyle yetiştirdiler diye başlıcak, sanki diğerleri ağaç kovuğundan çıktı

Turabi'nin direkten kopamamasına çok güldüm ya. Adam yapışmıştı resmen. İstese de düşemezmiş.

bikere bu haksız bi oyun oldu.kızla erkek final mi olur yapıosan kızla kız erkekle erkek yap.yada ikisine uygun bı oyun yap.yarım saatten sonra iş güce biniyor zaten seroyla turo bir olur mu

Turabi'nin direkten kopamamasına çok güldüm ya. Adam yapışmıştı resmen. İstese de düşemezmiş.

kuala gibi yapıştı zor söktüler, bıraksalar hiç kopamıcak

ay havasından geçilmez artık, neymiş hilmi içinde kazanmışmış sanki parayı bölüşcende yalandan işler

şuan berna konuşuyo serenay çok oynuyo kameraya diyor aynen katılıyorum
birden annem, hastane vs.. demeye başladı o hafta 1. oldu diyor çok doğru
dikkat edin kamera gelince hemen saç baş düzletmeye başlıyo, tamamen sahte bi insan bence, bi kat daha mutlu oldum dün kaybettiği için

AKŞAM ÇOK üzüldüm serenayn kaybetmesine merve yada sero kazansın isterdim turabi haketmedi direğe bağlamış KENDİNİ İSTESEDE DÜŞEMİYO ZATEN
kız gitsedi kıbrısa iyiydi ama

turabi birşeyi de kazanmasa şaşıracaktım zaten geçen sene 500 bin tl yi arabayı kazandı

bu sene seyircilerin belirlediği tatili kazanmış

kıbrısa gitmeyi de garantiledi ohhh

katılıyorum çok yapmacık duygu sömürüsüyle oy topluyor

merveye sevindim hasana üzüldüm açıkcası.turabi olacagınada serani alsın isterdim ama oolmadı çünkü kızla erkek final yaparsa olacagı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…