Ay bi de şu begümü pohpohlamiyorlar mi ifrit oluyorumşimdi bunun üstüne kocişimle tatlı yeme zamanı kızlar bizee ödül kazandık
yeminle kanser oldum kendimi balkondan atıcam artıkAy bi de şu begümü pohpohlamiyorlar mi ifrit oluyorum
Ahahahyeminle kanser oldum kendimi balkondan atıcam artıkgenede kimse ağlamasın yaw sevmesemde üzülüyorum sonra gene çirkef davranıyorlar üzüldüğüm için kendime kızıyorum n ebiçim bir program şizofren yaptı beni
Kağnı dedi anıla yaayazık kızın emekleri mahvoldu
anıla da başladı artık hak ettiği tepkiyi vermeye
Gec bile kaldiyazık kızın emekleri mahvoldu
anıla da başladı artık hak ettiği tepkiyi vermeye
yalan mıKağnı dedi anıla yaa
Hala ayağım diyoyalan mı
aynen anıl orada olmayı hak etmiyor kiGec bile kaldi
Merve anca konuşmayı biliyo. Kendi kaybettiginde bişey yok. Kazandığın da mangalda kül bırakmıyorkusura bakmada merve bugün tek puan alan doğru düzgün doğukandı, ama sen hala onun hakkında konuşuyorsun
madem okadar enerjin var serenaya yenilmeseydin kıbrısa gitseydin
bence çok teklikeli themiscimmerve siz erkek değilsiniz diyor alenen çok haklı
Ferhundeeee yılaaannnnbence çok teklikeli themiscimerkekleri birbirine kırdırıcak tek gitmek için kıbrısa
bide hasan hayde gidelum şarkısını söylüyormuş e kendi takımo için söylüyor delimi neMerve anca konuşmayı biliyo. Kendi kaybettiginde bişey yok. Kazandığın da mangalda kül bırakmıyor
ben haklı buluyorum kızı çok başarılı ve bu takımın erkekleri yüzünden emekleri mahvoluyorbence çok teklikeli themiscimerkekleri birbirine kırdırıcak tek gitmek için kıbrısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?