benim kocanında haberi yok malum memikler onun aslındaAhahahahahhahahahayyyyy çok güldüm yaaa kocam soruyo noldu diye,açıklayamiyorum da adamaa
Adam diycek hayırdırrrrrbenim kocanında haberi yok malum memikler onun aslında
Bence de turabiye gösterdiği müsamahayı hiçbir yarışmacıya göstermedi acun onun yerine başkası bu hareketleri yapsa şimdiye çoktan diskalifiye olmuştu belki de dün zahmet gösterip uyardı acun nihayet...turabi fazlasıyla hak ediyor uyarılmayı iyice babasının çiftliği belledi at koşturuyor, hatta çoktan diskalifiye olmalıydı da
reytingin közü kör olsun
neden uardı ben ızleyemedım?Bence de turabiye gösterdiği müsamahayı hiçbir yarışmacıya göstermedi acun onun yerine başkası bu hareketleri yapsa şimdiye çoktan diskalifiye olmuştu belki de dün zahmet gösterip uyardı acun nihayet...
doğukana durup dururken sataşıp tahrik etmeye çalışıyorda ondanneden uardı ben ızleyemedım?
Doğukana saçma sapan hareket yaptı oyun sonrası o yüzden doğukan karşılık vermedi ama Allahtan o terbiyesizeneden uardı ben ızleyemedım?
hımm onu tam hatırlayamadım ben yaa ama istedikleri yerde tatil yapma hakkı vardıya onu Ahmet dursun kazanmıştıcanım bir oylama vardı soruyu hatırlamıyorum.onda turabi birinci olmuş yurtdışı tatili mi ne vardı paris olması lazım.
doğukan veya serenay alır inş. da merve ve anıl sms e çıkar hoş hakanda gitse çok memnun olurum
ne ki ödülo nasıl bir ödül ya, kaybeden hırsından ölür o derece
ne ki ödül
san francisco da NBA finali seyretmeye gitcekler
çıldırmalık ödül..
ya ben o reklamları niye görmedim kigönüllüler mi kaybediyo acep, turabi kapanmış yere ağlıyo hüngür hüngür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?