Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
turabi fazlasıyla hak ediyor uyarılmayı iyice babasının çiftliği belledi at koşturuyor, hatta çoktan diskalifiye olmalıydı da

reytingin közü kör olsun

Son düzenleme:
turabi fazlasıyla hak ediyor uyarılmayı iyice babasının çiftliği belledi at koşturuyor, hatta çoktan diskalifiye olmalıydı da

reytingin közü kör olsun
Bence de turabiye gösterdiği müsamahayı hiçbir yarışmacıya göstermedi acun onun yerine başkası bu hareketleri yapsa şimdiye çoktan diskalifiye olmuştu belki de dün zahmet gösterip uyardı acun nihayet...

neden uardı ben ızleyemedım?

doğukan veya serenay alır inş. da merve ve anıl sms e çıkar hoş hakanda gitse çok memnun olurum

canım bir oylama vardı soruyu hatırlamıyorum.onda turabi birinci olmuş yurtdışı tatili mi ne vardı paris olması lazım.
hımm onu tam hatırlayamadım ben yaa ama istedikleri yerde tatil yapma hakkı vardıya onu Ahmet dursun kazanmıştı

Dokunuzmazlığı gönüllüler kazandı.. Ünlülerden Doğukan aldı kolyeyi.. Konseyde de 3 Anıl, 2 Serenay çıktı..

gönüllüler mi kaybediyo acep, turabi kapanmış yere ağlıyo hüngür hüngür

Bigunde gonulluler kszanacak gibi geliyo bana fragman yaniltmacali turabi sakatlsniyo da ondan aglıyor sanki .. anil elense cok iyi olur bu hafta artik faydadan cok zarari dokunuyor takima :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…