hiç bir sulu oyun turabimin becereceği oyun değilgördüm sakatlanacağını
oynamasaydı o zaman dünki gibi
sakat adam bugünde oynamazdı bu oyunda iyi beceriyor ondan oynuyor
Ya su Merve bagirirken ne cirkin oluyorşu ikisinin bağırışı çıldırtıcak beni ya oyunu ni zevkli izleyemiyorum
sözde sudan çok korkuyor ama işine geldiği sulu oyunlarda ödüllerde döktürüyor maşallahhiç bir sulu oyun turabimin becereceği oyun değildünkü daha kolaydı
sorma yeminle programdan soğudum bi kesilmedi sesiYa su Merve bagirirken ne cirkin oluyor
siz merve ben begüm yüzünden soğudum çok iyiymişte kazanamıyormuş gibi saçma triplerindensorma yeminle programdan soğudum bi kesilmedi sesi
beceriksiz yavaş olduğunu kabul etmiyor herşeyi şansa bağlıyor oh ne kolayBegüm de her oyun kaybettiğinde şansa bağlıyo ama kazanması şans bence onun bu yavaşlıkla :)
hırstan gözü dönmüş herzamanki gibimerve hasan daha sudayken atamıyo diye bağırıyo
ben begüm yüzünden kanser oldum ne diyosunsiz merve ben begüm yüzünden soğudum çok iyiymişte kazanamıyormuş gibi saçma triplerinden
O da ayri bi cins zaten. O pergel bacaklariyla bidi bidi kosmasi hatta yurumesi kaybettikten sonra aglamalari sinir ediyor benisiz merve ben begüm yüzünden soğudum çok iyiymişte kazanamıyormuş gibi saçma triplerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?