Begum kadar memeleri var adamin
Hele o gobek bingil bingil. Yeni dogum yaptim gobegim o kadar bingil degil
kaslı gitti ya sakatlanıp yatınca eridi onlar yağa dönüştü bıngıl bıngıl olduay hakkaten o nasıl göbek yapabiliyo orda ya, erzağı gizli gizli yiyo mu ne
Gecen nette bi foto gördüm adada barakada mangolar var. Acun da aciklama yapmis mango adada bulmuslar.ay hakkaten o nasıl göbek yapabiliyo orda ya, erzağı gizli gizli yiyo mu ne
Himbil yaaa bi ara nasi begume oyun veriyolardi simdi sıra anildakaslı gitti ya sakatlanıp yatınca eridi onlar yağa dönüştü bıngıl bıngıl oldu
ooo sevindim gidişatta o yöndeydi zatenkızlar şimdi oyunu kim kazanacak hevesinizi kırmak istemem ama az önce twetterda gördüm kesin ünlüler alıyor
hilmi şaşırttı bu oyunda benie hilmi gibi hızlı bir oyuncu sayı verirse ünlüler gider tabi
zaten hilmi sayı vermese yenemezlerdi hasanda turabide kazanıyorhilmi şaşırttı bu oyunda beni
begüm zaten Allaha emanetzaten hilmi sayı vermese yenemezlerdi hasanda turabide kazanıyor
onu saymıyorum zaten defolup gidemedi bibegüm zaten Allaha emanet
hasan ikiyüzlüsün diyince yüzüme söyle diye dün bağıra bağıra konuştu bide görüyoruz ne olduğunu hakanınhakana bak doğukana nasıl sarılıyo, daha dün ondan kötüsü yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?