o kimseye acıyor mu hakan kafasını çaptığında ne dalgalar geçmişti öküz gibi çarptı bilmem ne diyeyazık kız
işte bu be işte buMerve işi bitir hadi :)
o kimseye acıyor mu hakan kafasını çaptığında ne dalgalar geçmişti öküz gibi çarptı bilmem ne diye
nasıl gülüyordu bir kaç birşey daha olmuştu
o yüzden hiç üzülenecek bir insan olarak görmüyorum
bide arkadaşlar fanatiksiniz falan tamamda bir insana acımamak nasıl oluyor ya bu nefret neden düşmanınızmı kiben ünlüleri ne kadar sevmesemde çok aç kaldıklarında ağladıklarında üzülüyorum acıyorum bende sorunmu var acaba
bazı msjlarımı kaçırıyosun hatta yazmıştımki bu program beni şizofren yaptı galiba bi nefret ediyorum ağladıklarındanda üzülüyorum demiştim özellikle merve için yazmıştım bunu sonra gene çemkirince bu sefer üzüldüğüm için kendime kızıyorum yazmıştımbu taş bana atılmış belli de
sen merveye üzülüyor musun cicim?
söylemlerinden hiçte o çıkmıyor da
isteyen istediğini sevsin
ben karışmıyorum alıntı olursa cvp veririm sadece bu konuda ,sen merveden niye nefret ediyorsun veya şundan neden nefret ediyorsun demem
herkesin kendi bileceği iş
bu turabiye üzülmeme meselesi ünlüleri tutmamdan kaynaklı değil
insanlar etmediği hakaret geçmediği dalga kalmadı öyle acımasız vicdansız bir insana üzülemiyorum çok normal olarak ve dürüstçe belirttim ne var bunda
bazı msjlarımı kaçırıyosun hatta yazmıştımki bu program beni şizofren yaptı galiba bi nefret ediyorum ağladıklarındanda üzülüyorum demiştim özellikle merve için yazmıştım bunu sonra gene çemkirince bu sefer üzüldüğüm için kendime kızıyorum yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?