Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Hilmi giderse gonulluler coker..begumdeki nasıl bir zeka geriligi ki hilmiyi cıkardı..yaz hasanı yesin ikisini de..

Nasıl hatalı bi adımdır bu ya..
Hasan demesi lazım dı beni yaz diye yoksa yazmaz maalesef zaten hasandan olsam arkadaşlar beni yazın derdim hepten gözümüze kahraman olurdu

Helal doğukan.En doğrusunu yaptın.Hakanın planı doğukanı göndermek üzerineydi,o yüzden 3lü sms'e gidelim dedi.
Ama doğukan mevzuya uyandı.Çünkü ertesi günkü dokunulmazlığı eğer sadece merveyi yazsalardı bilerek kaybediceklerdi.
Hakanın bu kadar ağlamasının sebebi serenay giderse kendisinin %100 gideceğini çok iyi biliyor.

Acıların kadını serenay biktım bu gece aynı lafı tekrar tekrar söyletiyor. Acun bey de ayıp ediyor seyirciye saygısızlık temcit pilavı gibi ısıt ısıt dur.

Hilmi giderse gonulluler coker..begumdeki nasıl bir zeka geriligi ki hilmiyi cıkardı..yaz hasanı yesin ikisini de..

Nasıl hatalı bi adımdır bu ya..

Survivor hayatta kalma mücadele yeri değil arkadaş bulma yeri olmuş Med im...

Turabi diyor ki yüreğimizle hareket ettik biz buralara geldik. Kaç oyundur sürünüyorsunuz Begüm yüzünden...

Hakan a ,b,c planları yapmıştı.Ama doğukan bu planları fark edince hakanın planlar suya düştü,o yüzden bu kadar ağladı.
Şu serenay da vallahi sıktı.Ya arkadaşım seni yazmayacaklar da kimi yazacaklar?Madem kimse yazmasın seni,direk adayı terk etsinler.Sürekli insanlara yalvarmak,oy peşinde koşmak nedir ya?Yok doğukan onu korumamıştı da pascal olayında falan.
Yahu sen kimsin ki seni koruyacak?Kardeşi misin?

Doğukanın başka seçeneği vardı niye yazmadı diyenler;Eğer o gün merveyi yazsalardı ertesi günkü oyunu bilerek kaybedeceklerdi,doğukanı yazacaklardı ve doğukana by by yapacaklardı.Doğu bunların hepsini anladı.
Hakan bütün bunların hesabını yaptı.Ama doğu bunu anlayınca tüm planları alt üst oldu.

Hakan da Serenay ın elenmesini istiyor bence. Oyları ona kalacak aklı sıra.
Serenayın annem içenleri bizi irite ederken SMS birincisi oldu. Inşallah şimdi de yutmaz millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…