Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ahanda aglamaya basladi bile.
sacimi basimi yolucam simdi bide hakan hesap soruyor.lutfen hakanla serenay gidin artik.hasan,merve eleyin sunlari

ben bu Gizemin yerinde olsam. olumm ne ayaksınız derim. Serenay ve Hakan vıc vıc nedir bu ya..

ben olsam gönüllülerin yerinde hilmicemiaday çıkartıp serenayı yada merveyi elettirirdim begümü aday çıkartıp kendi takımımı riske atmazdım

Hakan Dogukani harcamak istiyo gayet net..bu ödül oyununu kaybetselerdi Dogukani yazip oylamaya cikaricaklardi, e haliyle Merve ve Serenay birinci gelmis isimler, olan Dogukana olucakti. Hakan ucuz planlariyla birlikte ciksin adadan

bu sene kimse kazanmasa olmuyo mu?..Hiçbirinin hakettiğini düşünmüyorum..Rezillik.

resmen doğukan haklı ya ne afra tafra yaptılar garibe be.. sonuçta oyunu kaybetseydiler ve seranayı yazmasaydı açık açık söylediler doğukanı konseye çıkartçaklardı yani onu merveyle karşı karşıya getircektiler tabikide doğukan yazıcak serenayı evirdiler çevirdiler muhabbeti suçluyolar doğukanı yazıkkk oda savunamıyo kendini..

Hilmi ile turabi hasanı yazar , hasan la begüm hilmiyi yazar herhalde begüm kazık atmaz hasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…