Semihte kendini ayrı tutuyor yok bagirmayin diye tavır yapiyorSemih kazandıama kimse tebrik etmedi mi bir kişi eline vurdu.
Ama haklı bir yönden daha kamyon anında gördük efecanin tavrını hele o yemek olayında ki sözleri hiç doğru bumadim.Semihte kendini ayrı tutuyor yok bagirmayin diye tavır yapiyor
Haklı olabilirsin ama Semih toplulukla yaşamayı bilmiyor bide şimdi kendini ezilen olarak göstermeye çalışıyor bence utopyadada hemen ayırmıştı kendiniAma haklı bir yönden daha kamyon anında gördük efecanin tavrını hele o yemek olayında ki sözleri hiç doğru bumadim.
Nagihan dan ötürü hırs yaptı ama nagihanda iyi yarisiyor :)Yunusu seviyorum ben yaa sakat olmasina ragmen iyi yaristi bugun :)
nagihan iyi yarisiyorda cok agresif hic sevmedim.yunusada cok.haksizlik yapti yunus bugun butun oyunlarini kazandi iyi mors olmustur nagihan :))Nagihan dan ötürü hırs yaptı ama nagihanda iyi yarisiyor :)
Yılmaz Morgul yarismiyor mu.
bu oyunda yarismiyor canim rahatsizmişYılmaz Morgul yarismiyor mu.
Ilk geldiklerinde takımın yaşı genç falan demişlerdi demek ki önemli olan gücmus.Bu sene gonulluler hic iyi degil yine unluler kazanacak
unluler takim olmayi basarmis :) ama su da var unlulerde sporcular var guclu guc olarak daha iyiler gonullulerden yilmaz morgul bile yasina ragmen iyi yarisiyor :)Ilk geldiklerinde takımın yaşı genç falan demişlerdi demek ki önemli olan gücmus.
Aynen geçen bölüm efecan semihe yukleniyordu Nihal vs ama şimdi efecan da oyun kaybediyor. Bakalım şimdi ne olacak.Nihale bile uzuldum valla gonullulerin bir an once kazanmasi lazim yazik vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?