Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Kizlar nihalin kilolu halini gordunuzmu.cok kiloluymusama iyi zyiflamis

Aynen geçen bölüm efecan semihe yukleniyordu Nihal vs ama şimdi efecan da oyun kaybediyor. Bakalım şimdi ne olacak.
Zaten efecan midir nedir ben dogru durust oyun kazandigini gormedim ki semihe diyolardi once yilmaz morgulu yen sonra konus diye ama kendilerinin hic oyun kazandigi yok

Ünlülerden en çok yunusla nagihandan gıcık oluyorum
ya var ya yunus un neydi o akşamki halleri tavırları filan yok bacağım kopana kadar oynıcam yok milletin ağzını taklit etmeler filan ne kadar antipatik olduğunun farkında değil mi
geçen bi arkadaş dedi onun kafa gidik diye gerçekten öyleymiş dün izledim gördüm eda da ondan ne medet umuyorsa o psikolojik deliye dün dakikalarca sarıldı kaldı öyle

Aynen cnm bende diyorum gerçekten kafa gidik yeni bir strateji peşinde bence resmen oyunculuğunu gosteriyor

oooo tatlım napıyorsun ??
semih e ne diyon
Çok üstüne gidiyorlar sanki yaaa ama Semih maşallah kulislere gider gitmez başladı ... Ama bu gönüllüler takımı da artık adam akıllı oyun kazansalar ya hep ünlüler ünlüler olmuyor :)

Yunus yılmaz morgül ve eda bir tuhaf yaa...

Zaten efecan midir nedir ben dogru durust oyun kazandigini gormedim ki semihe diyolardi once yilmaz morgulu yen sonra konus diye ama kendilerinin hic oyun kazandigi yok
Efecan da tip var maşallah... Ben dedim iyi oyuncudur diye tirt çıktı ya. .Semih hızlı ama baya beni şaşırttı acikcasi

Bence de olacak semih birinci olunca ozellikle efecan ve serkayin suratlarinin ne hal alacagini cok merak ediyorum
Gönüller gizemdi sanırım semihle konuşan onu yazacak gibi. Acaba semih birinci olursa kimi söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…