- 10 Şubat 2016
- 35
- 21
- 8
Görmedim.Kizlar nihalin kilolu halini gordunuzmu.cok kiloluymusama iyi zyiflamis
oooo tatlım napıyorsun ??Helena kız yakaladım seni burda
Zaten efecan midir nedir ben dogru durust oyun kazandigini gormedim ki semihe diyolardi once yilmaz morgulu yen sonra konus diye ama kendilerinin hic oyun kazandigi yokAynen geçen bölüm efecan semihe yukleniyordu Nihal vs ama şimdi efecan da oyun kaybediyor. Bakalım şimdi ne olacak.
ya var ya yunus un neydi o akşamki halleri tavırları filan yok bacağım kopana kadar oynıcam yok milletin ağzını taklit etmeler filan ne kadar antipatik olduğunun farkında değil miÜnlülerden en çok yunusla nagihandan gıcık oluyorum
evet İBS den hatırlıyorum ben basenli kalın bacaklı bir hatundu hırs yaptı 5 kg kadar zayıfladı o dönemdeKizlar nihalin kilolu halini gordunuzmu.cok kiloluymusama iyi zyiflamis
Aynen cnm bende diyorum gerçekten kafa gidik yeni bir strateji peşinde bence resmen oyunculuğunu gosteriyorya var ya yunus un neydi o akşamki halleri tavırları filan yok bacağım kopana kadar oynıcam yok milletin ağzını taklit etmeler filan ne kadar antipatik olduğunun farkında değil mi
geçen bi arkadaş dedi onun kafa gidik diye gerçekten öyleymiş dün izledim gördüm eda da ondan ne medet umuyorsa o psikolojik deliye dün dakikalarca sarıldı kaldı öyle
Çok üstüne gidiyorlar sanki yaaaoooo tatlım napıyorsun ??
semih e ne diyon
Yunus yılmaz morgül ve eda bir tuhaf yaa...ya var ya yunus un neydi o akşamki halleri tavırları filan yok bacağım kopana kadar oynıcam yok milletin ağzını taklit etmeler filan ne kadar antipatik olduğunun farkında değil mi
geçen bi arkadaş dedi onun kafa gidik diye gerçekten öyleymiş dün izledim gördüm eda da ondan ne medet umuyorsa o psikolojik deliye dün dakikalarca sarıldı kaldı öyle
Bir de nagihan....çok iticiYunus yılmaz morgül ve eda bir tuhaf yaa...
Efecan da tip var maşallah... Ben dedim iyi oyuncudur diye tirt çıktı ya. .Semih hızlı ama baya beni şaşırttı acikcasiZaten efecan midir nedir ben dogru durust oyun kazandigini gormedim ki semihe diyolardi once yilmaz morgulu yen sonra konus diye ama kendilerinin hic oyun kazandigi yok
Semih evet yavas duruyor ama cogundan hizli birtek beceride iyi degil pek atislarda falan yoksa fena yarismiyor bence de :)Efecan da tip var maşallah... Ben dedim iyi oyuncudur diye tirt çıktı ya. .Semih hızlı ama baya beni şaşırttı acikcasi
Bencede semih hızlı koşuyor bakalım bu hafta sms birinci olacak mı bence olacak :)Semih evet yavas duruyor ama cogundan hizli birtek beceride iyi degil pek atislarda falan yoksa fena yarismiyor bence de :)
Evet atışları çok iyi değil ve beceri konusunda ama hiz konusunda iyiSemih evet yavas duruyor ama cogundan hizli birtek beceride iyi degil pek atislarda falan yoksa fena yarismiyor bence de :)
Bence de olacakBencede semih hızlı koşuyor bakalım bu hafta sms birinci olacak mı bence olacak :)
Kimi tutuyorsun :)Şimdiden izledeğim kadariyla kıl olduklarım nagehan,efacan serkay veee morgül
İleride ne olacak bakalım
Gönüller gizemdi sanırım semihle konuşan onu yazacak gibi. Acaba semih birinci olursa kimi söylerBence de olacaksemih birinci olunca ozellikle efecan ve serkayin suratlarinin ne hal alacagini cok merak ediyorum
Kimi tutuyorsun :)[/QUOTE
Henüz favorim yok :) izleye izleye karar
Vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?