• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Çok üstüne gidiyorlar sanki yaaa :KK66: ama Semih maşallah kulislere gider gitmez başladı ... Ama bu gönüllüler takımı da artık adam akıllı oyun kazansalar ya hep ünlüler ünlüler olmuyor :)
yani ben ütopyada semih çiyken semih i bırakıp anti semihçiolmuştum :D
ama şimdi semih in gireceğini duyar duymaz onu tuttum:D

yani ben ütopyada semih çiyken semih i bırakıp anti semihçiolmuştum :KK70:
ama şimdi semih in gireceğini duyar duymaz onu tuttum:KK70:
Ahahaha kız bende vallahi ;) hiz konusunda da sasirtti beni birazda yetenekli olsa gider valla finale kadar ... Sms te birinci olur zaten ...

bencede kız
az atıp tutmadık semih e şimdi semih çi olduk
e biz haklının yanındayız :KK70::KK70:

sen de mi daha yarışmadan tuttun semih i :))
Yok ya ben dedim ne yapacak bu çocuk orda...bir de kaslı masli uzun adamları görünce semihin şansı yok dedim ama valla sasirtti beni...hızı falan onları aratmio.. Sonra da üstüne biraz gittiler ya ışte tuttum semihi ;) tuncik te olsaydı keşke..

Biz de ütopyada ilk başlarda semihi tutuyorduk sonra kıl olmuştuk izlemeyi de bıraktik. Şu an survivor'da baktım eşim onu tutmaya başladı. Benim ayar olmam geçmemiş: Adamın sanki insani duyguları yok. Robot gibi. Strateji robotu.
Ama bu yarışmada ezik gibi kaldı, her ne kadar kendisi mangalda kül bırakmasada mazlumluk yönünden de çok oy toplayacak bu yarışmada. Genede sonuçta kazanamayacak bence.

Yok ya ben dedim ne yapacak bu çocuk orda...bir de kaslı masli uzun adamları görünce semihin şansı yok dedim ama valla sasirtti beni...hızı falan onları aratmio.. Sonra da üstüne biraz gittiler ya ışte tuttum semihi :KK66: tuncik te olsaydı keşke..
ay evet tam survivor adamı o :D

Biz de ütopyada ilk başlarda semihi tutuyorduk sonra kıl olmuştuk izlemeyi de bıraktik. Şu an survivor'da baktım eşim onu tutmaya başladı. Benim ayar olmam geçmemiş: Adamın sanki insani duyguları yok. Robot gibi. Strateji robotu.
Ama bu yarışmada ezik gibi kaldı, her ne kadar kendisi mangalda kül bırakmasada mazlumluk yönünden de çok oy toplayacak bu yarışmada. Genede sonuçta kazanamayacak bence.
bende ütopyada semih i tutuyordum sonra anti semihçi oldum. şimdi semih yine :D
o da diğerleri gıcık ötesi olduğu için

bende ütopyada semih i tutuyordum sonra anti semihçi oldum. şimdi semih yine :D
o da diğerleri gıcık ötesi olduğu için
:) evet

Geçen gün neyi denedim. Ben çok güzel Nagihan taklidi yapıyomuşum:)
Hani bağırırken kadınla erkek arası bir ses tonu oluyor ya-Serdar Ortaç sesi- aynı o şekil bağiriyorum ha ha

Bu Semih kendi söylediği gibi, tek bireysel takılmaya gelmiş.
Semih elenmedikçe ki ilk haftalar elenmez, Gönüllüler çok sıkıntı cekecek oyunların en az %70 ini kaybederler. Zaten Ünlülerin bayanları çok sağlam oyunlarda.

Yunus'a olan antipatim kirildi.
Nagihan yunus'a bir ton saydirmisti sakat oyuna cikti diye bak gene efendi adam gitmis sakinlestirmeye calisiyor.

Semihte iyi yarıştı ama topu atamadi.

Ödül ney kızlar orasını göremedim.

Back
X