• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ve Semih kazandı tabi gönüllüler :KK70: afiyet olsun.

:) evet

Geçen gün neyi denedim. Ben çok güzel Nagihan taklidi yapıyomuşum:)
Hani bağırırken kadınla erkek arası bir ses tonu oluyor ya-Serdar Ortaç sesi- aynı o şekil bağiriyorum ha ha
ahahah
serdar ortaç sesi nasıl oluyor
nagi ile sesleri benzemiyor ama pek :D
yoksa anladım :)

aaa buralar ne kadar boş
ben çok nadir giriyorum ama bizim kızlar geçen senelerde hiç çıkmazdı buradan :KK14:

Bu Atakan ne gıcık bir şey yahu
Atakan değil miydi gönüllüler 9-9 dan kaybedince bu da kaybetmektir ne zaman kabullenecekler diyen
kendisi de tam bu noktada kaybetmedi mi :KK70::KK70:
hem de semih e :KK70:
bu yüzden gitmiş ada da ona buna sataşıyo.
uslubunuda hiç beğenmiyorum
yılmaz la tuğba ondan kaç yaş büyük
hep ben bilirim havaları var.
böyle yaptıkça umarım böyle yenilir :KK70:

Henüz takım tutmuyorum ama gönüllülerin kazanmasına sevindim . Bişeyler yesinler yazık .
Oyun sonrası Nagihan çıldırır sanmıştım , cennet mahallesi kıvamında görüntüler bekliyordum ama sakindi şaşırdım .

Semih e haksızlık yapıldığını düşündüğümden sempatik geliyordu ama ego patlaması yaşadı . Tamam son sayı çok önemliydi ama sanki tüm oyunu tek başına almış havaları iticiydi , olmadı Semih .

Nihal de sırf kameraya oynuyor , tavırlarını sevimli falan mı sanıyor , anlamadım . Biri uyarsa da gerçeğe dönse , hiç çekilmiyor .

Serkan , Efecan ve Zafer uyuz üçlü .

Bu gönüllüler bir tuhaf.1 yarış aldılar diye şiştiler hemen.:KK48:
Semih 'de kendini çok bir şey sanıyor herhalde.Bu zamana kadar Atakan hepsini haşat etti.Tesadüfen ucu ucuna kazandıklarını düşünüyorum gönüllülerin.Çünkü yunus 2 kere düştü,düşmese alırdı .Neyse azıcık gönüllüler de kazansın,yoksa hiç keyfi olmuyor ki .:KK48:
Dokunulmazlığı bugün ünlüler kaybetti gibi geliyor.Valla aklı olan ilk birkaç dokunulmazlığı kaybeder zaten.Ünlülerden tuğbanın yağmurun falan kesin gitmesi gerekiyor

Bu gönüllüler bir tuhaf.1 yarış aldılar diye şiştiler hemen.:KK48:
Semih 'de kendini çok bir şey sanıyor herhalde.Bu zamana kadar Atakan hepsini haşat etti.Tesadüfen ucu ucuna kazandıklarını düşünüyorum gönüllülerin.Çünkü yunus 2 kere düştü,düşmese alırdı .Neyse azıcık gönüllüler de kazansın,yoksa hiç keyfi olmuyor ki .:KK48:
Dokunulmazlığı bugün ünlüler kaybetti gibi geliyor.Valla aklı olan ilk birkaç dokunulmazlığı kaybeder zaten.Ünlülerden tuğbanın yağmurun falan kesin gitmesi gerekiyor
Sanki banada öyle geliyor ünlüler kaybetti gibi ama sasirtmacada olabilir :)

Yunus ne yaptı öyle .Zorlandı galiba.

Back
X