O da bir şey mi işte benim stilimdeki ayşegül de katılacakmışo kız bunu yer bitirir
bilmiyorum da acun işini biliyor gerçektenay ciddi misineee diğer yarışma nolcak
bilmiyorum da acun işini biliyor gerçekten
ay ciddi misineee diğer yarışma nolcak
Sen gör şimdi ayşegül car car konuşacak,susturucu lazım ona
Hayırlı olsun hayatım edi olmuşsun,yeşilde çok yakışmış arkadaşıma
merakla bekliyorumaayy dayanamıyorum ben o kıza ya, hayatımda gördüğüm en kıskanç insan, birincinin saçını başını yolar valla
çok teşekkür ederim canım
Ütopyadaki İnci'nin de katılacağı söyleniyordu . İnci'yle Ayşegül birbirini yemekten başkalarına sıra gelmez gibiaayy dayanamıyorum ben o kıza ya, hayatımda gördüğüm en kıskanç insan, birincinin saçını başını yolar valla
Ahahaha o kiz insani cenesiyle öldürürO da bir şey mi işte benim stilimdeki ayşegül de katılacakmışo kız bunu yer bitirir
Mahalle karıları gibi vıdı vıdıyla insanı bitiriyorAhahaha o kiz insani cenesiyle öldürür
Mazallah bi de aglar oralarda Yılmaz Morgülün ağlamasını arariz vallaMahalle karıları gibi vıdı vıdıyla insanı bitiriyor
boy konusuna girmezler inşallah kızın içinden canavar çıkıyorMazallah bi de aglar oralarda Yılmaz Morgülün ağlamasını arariz valla
Ay ben hep belgesel izlerdimAy şu tv8i silsem mi uydudan
niyekine survivor izleyip izleyip az kafa bulmuyordun kızAy şu tv8i silsem mi uydudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?