Survivor All Star'da küfürlü kavga!

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
30/03/2015 08:43

Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Berna ve Sahra arasında küfürlerin havada uçuştuğu bir kavga yaşandı.

Dokunulmazlık oyununda Berna ve Sahra arasında küfürlerin havada uçuştuğu bir kavga yaşandı. Berna’nın Sahra’ya söylediği sözler ortamı gerdi. Sahra, Berna’nın ardından kendisini sakinleştirmeye çalışan Hakan’la da tartıştı. Kavgaya son noktayı Acun Ilıcalı koydu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ORTAM GERİLDİ

Dokunulmazlık oyununda Berna’yla yarışan Begüm geride kalınca yarışmayı adeta bıraktı. Berna’nın farklı bir şekilde rahat kazandığı oyun sonrasında gönüllüler takımından Sahra ‘Begüm bırakmasan kazanırdın’ diye seslenmesi üzerine Berna ‘B.k kazanırdı’ diye bağırdı. Bu sözlerin ardından ise ortalık karıştı. Gönüllüler takımı üyeleri Berna’ya sözlerinden dolayı tepki gösterirken, Berna ile Sahra arasında da çok sert bir tartışma yaşandı. Berna’nın Sahra’ya söylediği sözler ortamı gerdi. Berna’nın bu lafı üzerine Sahra da karşılık verince ortalık karıştı. Berna Sahra’nın yüzüne karşı defalarca ‘B.k’ kelimesini kullanırken, daha sonra ise Sahra’nın üzerine yürüdü. Bu sırada Sahra, Berna’nın ardından kendisini sakinleştirmeye çalışan Hakan’la da tartıştı. Kavgaya son noktayı sert uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı koydu. Acun Ilıcalı, Berna’yı bu tarz kelimeler kullanmaması konusunda uyardı. Acun Ilıcalı, tartışmayı, ‘Ciddi uyarıyorum, böyle devam ederseniz elenirsiniz’ uyarısıyla bitirdi.
radikal.com

sahrada az değil ha, bilerek kışkırtmaya devam ediyor, güya mağdur bi şekilde oturuyor, kendini tutmaz dokunursa elenecekti çünkü, bernada kafasını çalıştırsın tuzağa düşmesin

ben anlamadım kıza o...u dedi ben mi yanlış anladım en az 20 kez tekrar etti Berna
bundan büyük hakaret mi olur ki
yemin ederim bana dese yarışma falan dinlemem onu orda yerden yere çalardım

sahrada az değil ha, bilerek kışkırtmaya devam ediyor, güya mağdur bi şekilde oturuyor, kendini tutmaz dokunursa elenecekti çünkü, bernada kafasını çalıştırsın tuzağa düşmesin
o... u dedi sahraya dün gördüm bip bip bip milyonlarca bip vardı :S
abarttı ama
bu berna da çirkef bence ben bunu da masum bulamıyorum erkek gibi küfürler ediyor

o... u dedi sahraya dün gördüm bip bip bip milyonlarca bip vardı :S
abarttı ama
bu berna da çirkef bence ben bunu da masum bulamıyorum erkek gibi küfürler ediyor

valla ben dediklerini anlamadım canım biblerden, eğer öyle dediyse uyarısız elenmesi lazımdı bence

Bernanın da ağzı çok bozuk b...k, o....u ayıp ayıp

Bu yurt dışında buyuyenler o...u b..k kelimelerini küfürden saymiyor galiba habire ben kufurmu ettim diyor
Seda da özleme yalaka diyordu
Bana orda milyonlara karşı o..u dicek a...na s...rim onun bak benimde ağzımı bozdular

gerçekten o... dediyse neden elenmiyor onu anlamadım, dur bi daha çıkarsa ekrana yapışayım dudak okumak konusunda çok başarılı değilim ama

ya birde sen izlesene bana öyle geldi
o ile baslayan küfür var mı ki

yok doğru doğru b...k ta dedi

o......u da dedi dudak okumaya bile gerek yok

buda ettiği ilk küfürler değil çok küfürbaz bir kadına hiç yakıştıramıyorum küfrü

neden elenmediğine gelince reyting uğruna

turabi doğukanın üzerine yürüdü kum attı elendi mi elenmedi

sanırım o.. u yu küfür saymıyor

acun o...u lafını küfür saymıyor ne ilginç
onu gectim sahra nası kendine yediriyor
s...m yarışmaya derim dalarım valla

herkes ayrı artist, bireysele dönünce birbirlerine ihtiyaç duycaklar, tükürdüklerini yalamak zorunda kalcaklar

bu arada sizde gaza geldiniz farkındaysanız, orda olsanız yandık demek

Sabah tv8 de gördüm tartışmanın başlangıcını göremesemde küfürlerin havada uçuştuğu sahneyi izledim . Rezillikti resmen .

acun o...u lafını küfür saymıyor ne ilginç
onu gectim sahra nası kendine yediriyor
s...m yarışmaya derim dalarım valla

sahra da aynı karakterde aslında özleme az hakaret etmiyor her dk

aşalığıyor özlem nasıl onun hakaretlerini sindiriyorsa oda o küfürleri sindirebiliyor demek ki

sahra da aynı karakterde aslında özleme az hakaret etmiyor her dk

aşalığıyor özlem nasıl onun hakaretlerini sindiriyorsa oda o küfürleri sindirebiliyor demek ki

aynen özlemin IQ sıfır falan, bence bernayı özellikle tahrik etti, taa 5 sene önceki konuları açıyor, bence tuzak kurup elenmesini ümit etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…