o... u dedi sahraya dün gördüm bip bip bip milyonlarca bip vardı :Ssahrada az değil ha, bilerek kışkırtmaya devam ediyor, güya mağdur bi şekilde oturuyor, kendini tutmaz dokunursa elenecekti çünkü, bernada kafasını çalıştırsın tuzağa düşmesin
o... u dedi sahraya dün gördüm bip bip bip milyonlarca bip vardı :S
abarttı ama
bu berna da çirkef bence ben bunu da masum bulamıyorum erkek gibi küfürler ediyor
seviye yerlerde yavalla ben dediklerini anlamadım canım biblerden, eğer öyle dediyse uyarısız elenmesi lazımdı bence
seviye yerlerde ya
Bernanın da ağzı çok bozuk b...k, o....u ayıp ayıp
gerçekten o... dediyse neden elenmiyor onu anlamadım, dur bi daha çıkarsa ekrana yapışayım dudak okumak konusunda çok başarılı değilim ama
gerçekten o... dediyse neden elenmiyor onu anlamadım, dur bi daha çıkarsa ekrana yapışayım dudak okumak konusunda çok başarılı değilim ama
ya birde sen izlesene bana öyle geldi
o ile baslayan küfür var mı ki
sanırım o.. u yu küfür saymıyorBu yurt dışında buyuyenler o...u b..k kelimelerini küfürden saymiyor galiba habire ben kufurmu ettim diyor
Seda da özleme yalaka diyordu
Bana orda milyonlara karşı o..u dicek a...na s...rim onun bak benimde ağzımı bozdular
yok doğru doğru b...k ta dedi
o......u da dedi dudak okumaya bile gerek yok
buda ettiği ilk küfürler değil çok küfürbaz bir kadına hiç yakıştıramıyorum küfrü
neden elenmediğine gelince reyting uğruna
turabi doğukanın üzerine yürüdü kum attı elendi mi elenmedi
yok doğru doğru b...k ta dedi
o......u da dedi dudak okumaya bile gerek yok
buda ettiği ilk küfürler değil çok küfürbaz bir kadına hiç yakıştıramıyorum küfrü
neden elenmediğine gelince reyting uğruna
turabi doğukanın üzerine yürüdü kum attı elendi mi elenmedi
chess saçını yolarım senin aaaaaaaaaaabu arada sizde gaza geldiniz farkındaysanız, orda olsanız yandık demek
acun o...u lafını küfür saymıyor ne ilginç
onu gectim sahra nası kendine yediriyor
s...m yarışmaya derim dalarım valla
sahra da aynı karakterde aslında özleme az hakaret etmiyor her dk
aşalığıyor özlem nasıl onun hakaretlerini sindiriyorsa oda o küfürleri sindirebiliyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?