Survivor bitti sohbete devam

kızlar ben alpi çözemedim pek bazen hoşuma gidiyo..bazen de oyuna başlamadan önce falan..bi otoriter havalara girio sanki..gizli bi ego mu var onda da

Alp'e karşı nötrüm valla
Ama dediğin gibi bazen accık horozlanmaya çalışıyor
Mustafa emmiye karşı felan

kızlar ben alpi çözemedim pek bazen hoşuma gidiyo..bazen de oyuna başlamadan önce falan..bi otoriter havalara girio sanki..gizli bi ego mu var onda da

Alp'e karşı nötrüm valla
Ama dediğin gibi bazen accık horozlanmaya çalışıyor
Mustafa emmiye karşı felan

I.ı geçtim ben doğuşu. hasandan bahsediyorum,
Cevherin saçlarada makas vurulmassa, yengeç, akrep, karınca, bit çıkar hee.

Ya bende bu aralar Şu Mustafa emminin oğulunun şarkısına taktım habire onu dinliyorum tövbe ya

oglu yagusuklu ama dunya ahiret kardesim agbim olsunnn

Biriside şu yorumu yapmış gülmekten öldüm:

Mustafa topaloğlunun oğlumuymuş bu oha bende soyadı benzerliği sanıyordum
Mustafa topaloğlundan bu çocuk çıktıysa hayatta hiçbirşey imkansız değildir

Hakikaten öyle

Aman Allah'ım.
sohbet nereye doğru gidiyor böyle.
Sanırım şu zenci kıvırcığı saçı çekemediğimden böyle söylüyoruum
Begümcüm, sarışınımda dönünce bi bakım yapsın saçlarına ayoooL.

Ya ben mi kötü düşünüyorum acaba
Bu cevher Begüme karşı çok çey davranıyor yani böyle bir şeyler hissediyor sanki:26:

umarim bu aksam dogus yada merve gider..

benim favorim anil..cok guzel yarisiyor kendini ortaya koyuyor ..bence o hakediyor..

nihatida seviyorum cok guclu yarismanin favorilerinden..kizlardanda almeda ve begum fena degil,gittikce heyecan artiyor

süpermişşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaaaa

Ya ben mi kötü düşünüyorum acaba
Bu cevher Begüme karşı çok çey davranıyor yani böyle bir şeyler hissediyor sanki:26:

Bende öyle sandıydımdı ama bir fragmanda artık biz senin kardeşiniz sen bizim ablamızsın kendini dışlanmış hissetme diyodu.

Bu arada bende Ünlülerden yanayım.Nihat,Alp,Anıl 3ü birleşmeye kalsında gerisi önemli değil

ay bugun cok durgunumm ya sabahtan beri cakilip kaldim oturdugum yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…