Survivor bitti sohbete devam

Ayrıca Doğuştan nefret ettim ya inşallah o gider bugün pis

Son düzenleme:
Bende bugün çok neşeliyim
Doktora gidecektim geçen ya gittim
Kist hala duruyormuş
Doktor tahlil yapt kötü huylu mu diye
Çok şükür temiz çıktı
Üstümden bi yük kalktı Allahıma sonsuz şükürler olsun

mustafa topalohlunun oglu kocaman adam ama karisi cok genc ve guzel,ilk karisindan bosanmismi acaba..

cunku esi cok genc ,cagatay topaloglu onun oglu olamaz onun 3 tane ve kucuk cocuklari var :44::44:

mustafa topalohlunun oglu kocaman adam ama karisi cok genc ve guzel,ilk karisindan bosanmismi acaba..

cunku esi cok genc ,cagatay topaloglu onun oglu olamaz onun 3 tane ve kucuk cocuklari var :44::44:

cagatay degil caglayan ilk esindenmis ikinci esinden degil

Son düzenleme:
Onu Haso dedi kız sanki cevherden duymadım ben

Evet bu ikinci karısı imam nikahlı karısı

Son düzenleme:

tatlım o ilk karısından olan oğlu bu genç olan ikinci karısı ondanda 3 tabe çocuğu var

yaaaaaa bakma o laflara ayak yapıyolar görün bakın daha sonra neler olur böyle baslar en büyük aşklarrrrrrrrrrrrrr

mervem cok sevindimmmm INSALLAH en kisa zaman alirsin bebislerini kucagina 2 hatta 3uz olsun

mervem cok sevindimmmm INSALLAH en kisa zaman alirsin bebislerini kucagina 2 hatta 3uz olsun

He çok şükür tiwim ya uff Sağlık en önemli şey bu hayatta valla gerisi boş
Amin canım inşallah Ben 3 üz istiyorum var mı bi yolu

O değilde Bu kızlar tüyden kıldan nasil aranıyor yani ben kalsam nerelere saklancagimi şaşırırım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…