mustafa topalohlunun oglu kocaman adam ama karisi cok genc ve guzel,ilk karisindan bosanmismi acaba..
cunku esi cok genc ,cagatay topaloglu onun oglu olamaz onun 3 tane ve kucuk cocuklari var :44::44:
Onu Haso dedi kız sanki cevherden duymadım benBende öyle sandıydımdı ama bir fragmanda artık biz senin kardeşiniz sen bizim ablamızsın kendini dışlanmış hissetme diyodu.
Bu arada bende Ünlülerden yanayım.Nihat,Alp,Anıl 3ü birleşmeye kalsında gerisi önemli değil
mustafa topalohlunun oglu kocaman adam ama karisi cok genc ve guzel,ilk karisindan bosanmismi acaba..
cunku esi cok genc ,cagatay topaloglu onun oglu olamaz onun 3 tane ve kucuk cocuklari var :44::44:
Bende öyle sandıydımdı ama bir fragmanda artık biz senin kardeşiniz sen bizim ablamızsın kendini dışlanmış hissetme diyodu.
Bu arada bende Ünlülerden yanayım.Nihat,Alp,Anıl 3ü birleşmeye kalsında gerisi önemli değil
Bende bugün çok neşeliyim
Doktora gidecektim geçen ya gittim
Kist hala duruyormuş
Doktor tahlil yapt kötü huylu mu diye
Çok şükür temiz çıktı
Üstümden bi yük kalktı Allahıma sonsuz şükürler olsun
yaaaaaa bakma o laflara ayak yapıyolar görün bakın daha sonra neler olur böyle baslar en büyük aşklarrrrrrrrrrrrrr
Ayrıca Doğuştan nefret ettim ya inşallah o gider bugün pis
mervem cok sevindimmmm INSALLAH en kisa zaman alirsin bebislerini kucagina 2 hatta 3uz olsun
Bende bugün çok neşeliyim
Doktora gidecektim geçen ya gittim
Kist hala duruyormuş
Doktor tahlil yapt kötü huylu mu diye
Çok şükür temiz çıktı
Üstümden bi yük kalktı Allahıma sonsuz şükürler olsun
neeee aman Allahım Cevherle begüm berabermi şimdi
olmaz ben Cevheri kimseye kaptırmam
neeee aman Allahım Cevherle begüm berabermi şimdi
olmaz ben Cevheri kimseye kaptırmam
dogus yada merve gitse uzulmem
ne dedikoducuyuz yaaaaa ortada bişey yokken adlarını cıkardık bileeeeeeYok canım biz sadece tahminde bulunuyoruz
Hal ve hareketlerden yola çıkarak
Teşekkür ederim canım sağolasıngecmiş olsun cok sevindim kötü olmadıgına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?