Survivor bitti sohbete devam

Evet ya o zaman söz vermeselerdi yazacağız diye kaypaklık yapmış oluyorlar

benim tahminim merve giderse mustafayla arayı düzeltmek için doğuş merveye bu kadar tepki gösterdi..4ümüz 3ümüz meselesi de kabak gibi meydana çıktı:52::52:

mustafa topaloglunun yaninda resmen hepsi adami yazacaklarini itiraf ettiler belliki bunlar 4 3 bolmusler kendilerinide digerlerinin haberi yok dogus butun taslari doktu,
almedanin dogusa yaptigi aciklamadan bisey anlamadim sacmaladi bence:37:

aman ne aslan ben oynardım da oynatmadılar diyo:27:

alp de abi çamur,su boğulursun sen oynama istersen diyo hem de onu koruyo adadan gitmesini istemiyo bu ne perhiz lahana turşusu bişey anlamadım alpten:31:

Nasıl bi ikiyüzlülük bu yaaaa milleti dolduruo susuo dinlio grup dagılınca teker teker sessiz sessiz fitne sokuo yemin ederim seviodum eskiden gerçek yüzünü gördüm hayret bişey bu şekilde hayatta elenmez çok güsell adam kullanıo

hasan dogru soyluyor boyle takim olunmaz zora geldimi yok sunu ben yaptim yok bunu ben yaptim diye iyiyken iyide kotu olunca 5dkda satiyorlar birbirlerini:19:

Valla ben gönüllüleri tutuyorum , o parayı da ünlülerden biri kazansın asla istemiyorum.
Hatta a kalsınlar da açlık nedir öğrensinler biraz da o şaşalı hayat olmadan yaşasınlar azıcık.
Favorim Hasan. Açıkcası Begüme geçen haftalarda sinir oluyordum lakin artık favorilerim arasında . Onun gücüne , konuşmalarında ki tutarlılığa ve gerçekçiliğe hayran kaldım.
Ünlülerden de Nihat'ı ve Alpi sevmiyorum dersem yalan olur ama :D

Belkide reyting için yapılan bir şey:27:
Sonuçta Mustafa Topaloğlu çok renk katıyor bu yarışmaya

dogus hakli madem aralarinda oyle konusmuslarsa tutsaydilar sozlerini arkadan neden is ceviriyorlar yada hic karismalardi oylara :41:

kesinlikle doğuş çok haklı ya cocuk güvenmek istemiş hep beraber bi karar verdik diye kendini suan orda yalnız hıssedıodur nasıl bi hayalkırıklıgı sımdıde guvenmeseydın dıolar yaa merve elensın yaaa

Selam kizlarr iyi aksamlar... :3:
iyi aksamlar canimmm:12:
Nasıl bi ikiyüzlülük bu yaaaa milleti dolduruo susuo dinlio grup dagılınca teker teker sessiz sessiz fitne sokuo yemin ederim seviodum eskiden gerçek yüzünü gördüm hayret bişey bu şekilde hayatta elenmez çok güsell adam kullanıo

ben alpin iki yuzlu oldugunu dusunmuyorum...

alp bizim yazmamız gereken kişileri onlar(kızlar) yazmış derken ne demek istedi doğuşun gitmesini onlar da mı istiyodu

Nihat2ın durum değerlendirmesine bayıldım ne kadan olgun biri:16:

Back
X