Survivor bitti sohbete devam

Bence büyük haksızlık Doğuşun gitmesi,Çocukluğundan beri ezilmiş sindirilmiş birisi..Başında doğuşu yarışmaya başlayınca ağresif olup,çan çan öteceğini düşünmüştüm beni yanıltmıştı,içlerinde belkide en masum ,en hakkını arayamayan uyumlu gözüken o idi,gene çan çan ötenler ağzı iyi laf yapanlar kazandı ve ben üzüldüm..güle güle doğuş

Son düzenleme:
halkin cocuguydu dogus,keske su twitirdaki sacmalayanlarin gazina gelip sacmalamasaydi...

Yaa doğuş itiraf etti

Yaa bende üzüldüm gitmesine. Sessiz sakın biriydi... Bence Merve gitmeliydi

Gerçekten üzüldüm Doğuş'un gitmesine
Başta Merve sebep oldu zaten adama ortada bişey yokken
Yazık oldu,kimseye güvenmesinler bundan sonra diğerleride
Umarım haftaya ünlüler kaybederde şu Merveden kurtuluruz

merve az uyanık kız deil doğuşu bilerek yazdılar çünkü mustaa topaloğlunun karşısında kendisi yazılacağını biliyordu kendine kendisinden daha az oy alabilecek bi rakip seçti ki kalma şansım artsın diye..doğuşun saksı olayını düşünmüş olabilir var uyanık

üzülmem saniyordum ama üzüldüm dogusun gitmesine gitmeyi hak eden merveydi...

Ayy üzüldüm ya keşke Merve gitseydi .. Doğuşa aferin Güzel yaptı konuşmasını.. Herkesin hayatında hataları olabilir oda o zaman ki ruh haliyle cidden saçmalamıştı...
Özrü geçerli benim için

Doğuş gidişini saksıya bağladı sanırım

ahahaha bu aksam en cok güldüğüm yorumdu bu Allah iyiliğini versin tatlım

almedaya bak hem adamın adını yazıyor hemde ağlıyor şimdi

timsah gözyassları bunlar tatlım

işin faturası saksıya patladı

saksının sucu ne ? öyle değil mi ama

bu saksi olayindan once dogus seviliyordu yani bence...
kendi degerini kendi dusurdu...

halkin cocuguydu dogus,keske su twitirdaki sacmalayanlarin gazina gelip sacmalamasaydi...

kesinlikle gereksiz bir hareketti. hala o fotoğrafı aklıma geldiği zaman sinir olurum. gereksiz bir hareket..!!

Bende üzüldüm ya bu kadar üzüleceğimi sanmıyordum o Mervenin kendine olan güvenine gıcık oluyorum .. Çok pis yürekli bi insan bence

ben bile gecen su saksi fotografina iyice baktiktan sonra sogudum dogustan ondan oncesine kadar destekliyordum,
ama simdi ozur dilemeside cok ince bir davranisti herkes oyle kolay kolay kabul etmez hatasini o anlamis demekki elinede boyle bir firsat gecince ozürunu diledi

her şerde bi hayır vardır doğuş için iyi oldu özrünü dileme şansı geçti eline

kızlar saksı mevzusunu anlamadım merakımdan googl emmiye bir sorayım dedim doğuş+saksı yazdım aboooowww ne göreyim o ne hal öyleee

ben şu açıdan sevindim doğuş güçlüydü gönüllüler için büyük avantaj oldu:13:

Merhabalar, bende aynı şeyi düşündüm Doğuş u bilerek yazdı oylar dağılsın diye çünkü Doğuş,Nihat,Almeda Merve anlaşmışlar Mustafa T.yazacaklarmış Doğuş Adını duyunca nasıl şaşırdılar özetle Merve nin kurnazlığı Almeda yıda kandırdırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…