Survivor bitti sohbete devam

geçen seneki survivor nihat doğan yüzünden çok asabi geçiyordu.bu sene doğuştan öyle hareketler bekliyordum ama yapmadı

aman olmasın onun gibi ,zaten nihattan gına gelmişti o çıktıkça zaplıyordum tahamül edemiyordum konuşmalarına

Aanıl yüz kiloymuş kızlar motor sporu için 4 ayda 23 kilo kadar vermiş bugün nette okudum

ay kızlar heroes dizisini izliyor muydunuz bilmiyorum da bu hayim hereos'taki syler karakterine ne kadar çok benziyor yahu ?
işte syler;

bu da bizim hayim;

Merve yada Mustafa dan biri gitsin inşallah Doğuş çok sessiz ve masum geliyor:26:

aman olmasın onun gibi ,zaten nihattan gına gelmişti o çıktıkça zaplıyordum tahamül edemiyordum konuşmalarına

izlerken hop oturup,hop kalkıyorduk.acun sayesinde nihat doğanın gerçek yüzünü görmüş olduk

Ya ben Nihatı seviyodum favorimdi o benim
Bizim hayim daha yakışıklı valla esmer bebe

izlerken hop oturup,hop kalkıyorduk.acun sayesinde nihat doğanın gerçek yüzünü görmüş olduk
pascal nouma gibi beyefendi birini çileden çıkardı .onun yüzündne diskalifiye olmuştu
Ya ben Nihatı seviyodum favorimdi o benim

Bizim hayim daha yakışıklı valla esmer bebe

kıss nesine favori oldun allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…