hayir adam, genel olarak konustu dogru cumleler soyledi bence...
hepsi aynı şeyleri söylüyo onu yazmıcak bunu yazmıcak eeeeeee adadan kim gidecek ben anlamadım ya o mervenin aksamki rahatlıgı neydi kız sanki biliyomus gibi gitmeyecegini en cok dogus tedirgindi bide adı söylenince dogusun alpla nihat cok üzüldü gönüllülere gün dogdu her maca 1 sıfır önde baslıcaklar garanti olarak
neden her maça 10 önde başlıcaklar:44:
neden her maça 10 önde başlıcaklar:44:
biri benim yerime bakkala ekmek almaya gidebilir mi
ben oglumu göndereyim ablasımustafa emmide kedi cinsi var gecen hafta cok komikti yaaaaaa
10 degil kız bir sıfır önde nasıl olsa mustafa emmi ben oynayamam dio ya hep cekiliyor ya ondan hiç degilse dogus yensede yenilsede yarısıyordu ama o hiç yarısmadı benim gördüğüm 3 yarısma yaptı o kkadar
bu gün cok hamarat gördüm seni yoksa kocişin benim kociş gibi sanadamı fırca attı ALLAHtan tüp bitmişte ben rahatımay 2 ekmek aliversin o zaman haha
biri benim yerime bakkala ekmek almaya gidebilir mi
ben 10 anlamadım kız merak etme araya tire koymadım ondan
hatta her oyunda alp abi sen oynamazsın bunda dedi ama her oyunda dedi bu hafta sanki süs o ya..ben yerin dibine girerim yarışmasam
allah cesareti herkesin içine koymamış ben onu anladım bu yarışmadan ,gercek hayattada öyle zatende burda canlı canlı izliyoruz işte
hepsi aynı şeyleri söylüyo onu yazmıcak bunu yazmıcak eeeeeee adadan kim gidecek ben anlamadım ya o mervenin aksamki rahatlıgı neydi kız sanki biliyomus gibi gitmeyecegini en cok dogus tedirgindi bide adı söylenince dogusun alpla nihat cok üzüldü gönüllülere gün dogdu her maca 1 sıfır önde baslıcaklar garanti olarak
çatlakhaşlıgımı verirsen ben giderim abla
kız twetty foto koyda birgün yüzüne görek yaa
bende merak ediyorum bigün koyda o gül cehreni gösterçatlakhaşlıgımı verirsen ben giderim abla
kız twetty foto koyda birgün yüzüne görek yaa
mustafa emmi sulu yarismalarda oynayamiyor ya
aynen öle ama 1 2 hafta içinde o kızda gider
survivor diyince hayim geliyo aklımaaaa
bende merak ediyorum bigün koyda o gül cehreni göster
survivor diyince hayim geliyo aklımaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?