• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

hayir adam, genel olarak konustu dogru cumleler soyledi bence...

hepsi aynı şeyleri söylüyo onu yazmıcak bunu yazmıcak eeeeeee adadan kim gidecek ben anlamadım ya o mervenin aksamki rahatlıgı neydi kız sanki biliyomus gibi gitmeyecegini en cok dogus tedirgindi bide adı söylenince dogusun alpla nihat cok üzüldü gönüllülere gün dogdu her maca 1 sıfır önde baslıcaklar garanti olarak

hepsi aynı şeyleri söylüyo onu yazmıcak bunu yazmıcak eeeeeee adadan kim gidecek ben anlamadım ya o mervenin aksamki rahatlıgı neydi kız sanki biliyomus gibi gitmeyecegini en cok dogus tedirgindi bide adı söylenince dogusun alpla nihat cok üzüldü gönüllülere gün dogdu her maca 1 sıfır önde baslıcaklar garanti olarak

neden her maça 10 önde başlıcaklar:44:

:1: 10 degil kız bir sıfır önde nasıl olsa mustafa emmi ben oynayamam dio ya hep cekiliyor ya ondan hiç degilse dogus yensede yenilsede yarısıyordu ama o hiç yarısmadı benim gördüğüm 3 yarısma yaptı o kkadar

:9::9: ben 10 anlamadım kız merak etme araya tire koymadım ondan :60:

hatta her oyunda alp abi sen oynamazsın bunda dedi ama her oyunda dedi bu hafta sanki süs o ya..ben yerin dibine girerim yarışmasam:6:

allah cesareti herkesin içine koymamış ben onu anladım bu yarışmadan ,gercek hayattada öyle zatende burda canlı canlı izliyoruz işte:52:

:9::9: ben 10 anlamadım kız merak etme araya tire koymadım ondan :60:

hatta her oyunda alp abi sen oynamazsın bunda dedi ama her oyunda dedi bu hafta sanki süs o ya..ben yerin dibine girerim yarışmasam:6:

allah cesareti herkesin içine koymamış ben onu anladım bu yarışmadan ,gercek hayattada öyle zatende burda canlı canlı izliyoruz işte:52:

:1:ben öle anladım sori bacım sori:5:

aynen öle ama 1 2 hafta içinde o kızda gider:ssz:

Back
X