Anlamını biliyon mu kız her iki türkünün![]()
semmameyi biraz biliyorum berziyi bilmiyorum ahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kuş adasında degilim eşim gidiyo hep yazlık yerlere benimde gidesim varrrrrrrrrrrrrrr
esin denizcimi yoksa :26:
Berzi zaten çoğunlukla türkçe
MErak ettim, doğu lu faalan tanıdık , aileden varmı nerden öğrendim şemmameyi berziyi![]()
Berzi zaten çoğunlukla türkçe
MErak ettim, doğu lu faalan tanıdık , aileden varmı nerden öğrendim şemmameyi berziyi![]()
bak ben hala yaaşına taktım niye söylemiyon söle sana cevherle ilgil yorum yapcam:26:
hayır sogutmacı havalar ısınınca onuda işleri yogunlaşıyo habire gece gündüz koşturuyo
İyide ben size yaşımı açıklamak zorunda değilim, ne adımı , ne yaşımı, hatta yaşadığım yeri bile söylememem gerekirdi.
sen bilirsin keyfin bilir istersen bana sor ben adresimi vereyim onda ne var benim saklıcak gizlicek bişeyim yok senin varsa bilemem ters cıkmanada gerek yoktu ben 27 yaşındayım sen belliki küçüksün daha seviyeli konuşİyide ben size yaşımı açıklamak zorunda değilim, ne adımı , ne yaşımı, hatta yaşadığım yeri bile söylememem gerekirdi.
Yani biliyomusun Kürtçe falan.? Çıtkii![]()
Tiwi zaten ne gördüm ne biliyorum yaşlarınızı.
Kötü bir şey olacağı da yok,
Tiwi zaten ne gördüm ne biliyorum yaşlarınızı.
Kötü bir şey olacağı da yok,