ben foxsu actım haberler var ondan sonra deniz yıldızı onu izliyorum
her telden kaynatıyoz bugün yasadıgımız olayın makarasını yapıyorduk
Su an kasada sıra bekliyorum cnm sıkıldı size yaziyim dedim
Allah canını almasın :)market kasası mı
evet canım 5 aylık
kendimi bildim bileli oynuyor o dizi
Allah canını almasın :)
yok yok anam sormam bidaha eger bana sorarlarsa bende aynı tepkiyi vercem
evet canım 5 aylık
amaaan yerim ben onuuuu ALLAH BAGISLASIN
ALLAH bagışlasın canımkızmı erkekmi bebik kesinlikle tanıdıgı biri vardı ona belli etmek istemedi kendini ve boşver armut işte
amin canlarım cümlemizinkini...kız canımallah olmayanlarada nasip etsin inşallah..
amin canlarım cümlemizinkini...kız canımallah olmayanlarada nasip etsin inşallah..
AMİNNNNNNNNN işallahALLAH isteyen herkeze nasip etsin canım
eeeeee kızlar dedikodu yokmu yaaa bugün:26:AMINNNNNN INSALLAH
market kasası degilse ya ne kasası ekmek kuyrugunamı girdin yoksa
Market kasasi canim oyle bi yazmiski ona guldum geldim eve simdi vede cinlerim tepemde su an
Market kasasi canim oyle bi yazmiski ona guldum geldim eve simdi vede cinlerim tepemde su an
noldu kız kim sıktı canını söle sen ben onu paylarım bi güzellll
ne oldu kesin kasiyer ya parayi eksik verdi yada birsey mi almayi unuttun
Kiz elimde Bi ekmekle bi koli yumurta var sadece,birsuru sira bekledim kadinlar ne gerizekali yaw agizlarina vurasim geliyo bi tane bende bagirdim acele edin sizimi bekliycem ben diye agizlarinda bi sakiz mallarin. medeniyetsiz tek disi kalmis canavarlar
Kiz elimde Bi ekmekle bi koli yumurta var sadece,birsuru sira bekledim kadinlar ne gerizekali yaw agizlarina vurasim geliyo bi tane bende bagirdim acele edin sizimi bekliycem ben diye agizlarinda bi sakiz mallarin. medeniyetsiz tek disi kalmis canavarlar
bu sormak hiç ama hiç istemiyorum ama içimdeki canavarı durduramıyorum sen nerdesi? çok tırsıyrum:111:turk marketimi fransiz mi :26:gecen bende siradaydim elimde tek parca bisey vardi sira bendeydi bende elimdeki sey kucuk diye elimde tuttum bantin uzerine koymadim arkamdaki kadinin bi esyasini gecirdi bende dedim sira bende bana gec kaldin gibi birsey dedi yani sirami kadina verdi ve ne sirami alan kadin nede kasadaki kadin bir kusura bakma demedi pis yabanci dusmanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?