bu sormak hiç ama hiç istemiyorum ama içimdeki canavarı durduramıyorum sen nerdesi? çok tırsıyrum:111:
ben ortalik yerde yazmayi tercih etmiyorum ozelden yaziyim sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sormak hiç ama hiç istemiyorum ama içimdeki canavarı durduramıyorum sen nerdesi? çok tırsıyrum:111:
tivinin tersliceğini sanmam
![]()
tivinin tersliceğini sanmam
![]()
yok terslemedim dusurstce aciklama yaptim ozeldende yazdim yani![]()
Mrb cimcimelerrrrr
Yaa ankarayı ozledim.. Yokmu aranızda ankaralı![]()
bende öle tahmin etmiştim bende kızlar sakın kızmayın bana inan iyi niyetle soruyorum nedenburda söylemeye cekiniyosunuz inan kötü niyet yok bacın![]()
sen ne bilin ankarayi ben ankaraliyim![]()
seninle alakasi yok desifre olmamak acisindan kaynaklaniyor ama yasin neyi desifre edecegini bilemedim...:26:bende öle tahmin etmiştim bende kızlar sakın kızmayın bana inan iyi niyetle soruyorum nedenburda söylemeye cekiniyosunuz inan kötü niyet yok bacın![]()
bugünkü kız ani bi çıkış yaptıda ondan dedim![]()
Mrb cimcimelerrrrr
Yaa ankarayı ozledim.. Yokmu aranızda ankaralı![]()
Ankarayı özlerim özlerim,, Ankara'da olanı özlerim...
Ahh Ankara ah
meraba canım![]()
mesela evrenimle ben hemseriyiz![]()
seninle alakasi yok desifre olmamak acisindan kaynaklaniyor ama yasin neyi desifre edecegini bilemedim...:26:
olay mahalindeydim bende![]()
bizzat tanık oldu ya dogru söylüyosun şehir için belkide dedigin gibi yaş ne alaka yaniiiiiiiiiiiiiiii
direk kocami ozledim desene sen suna![]()
memleket nere? belkı benımlede hemserisinizdir![]()