Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzzz tweetyim canım avatarın ne kaaaa güzel olmuş bayıldımkumralından bende bulayım
güle güle kullan canım
![]()
Merve sende gezentiymişsin kk da haa![]()
![]()
o adam daha once TÜRKAN dizisinde oynuyordu kaset cikardinca bayagi sasirdim ya![]()
rica ederim canişama pişti olmayalım boşver
bi ara bakayım yeni avatarlar yüklemiş sanırım kuliş
güle güle kullan canımmm
![]()
evet gezmek iyi geliyo ama ben çok gezince başım dönüyooo :111: sana iyi gezmelerhee ne yapalım Şifam geziyoruz işte sıkılıyorum
Sen nasılsın iyi midin
aa evet yaa galiba ALLAH korusun fena düşüyor sanırımayy noluyo ya nihata birsey oldu kesinnn ya fena dusuyor galiba ALLAH KORUSUN almedanin bakislarina bakarsan :18::18:
sağol canım benim bakıyım ben kulittanın yeni eklediklerine bişi bulamazsam bunu kaparımcanimm benim icin sorunnn degillistiyorsan kullanabilirsinnn evet guzel avatarlar var
![]()
canimm benim icin sorunnn degillistiyorsan kullanabilirsinnn evet guzel avatarlar var
![]()
evet gezmek iyi geliyo ama ben çok gezince başım dönüyooo :111: sana iyi gezmeler![]()
aa evet yaa galiba ALLAH korusun fena düşüyor sanırım
sağol canım benim bakıyım ben kulittanın yeni eklediklerine bişi bulamazsam bunu kaparım![]()
Ya ben sevemedim o adamı herkes bi hayran bi hayran
Bende onu sevgili dünürümde izlemiştim![]()
OLSUN isimli sarkisi güzelll
Sana bi söz yazdim bugün yolladim rüzgarla icinde gözyasi vardi kucucuk bir kadinlaaa aaaaaaaay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay aaaaaaaay aaaaaaaaaaaay![]()
Tiwim benim anlamadığım bir şey var o avatardaki kızın burnu nasıl öyle sol tarafa doğru kaymış
Daha doğrusu burun mu o yaa![]()
evet gezmek iyi geliyo ama ben çok gezince başım dönüyooo :111: sana iyi gezmeler![]()
aa evet yaa galiba ALLAH korusun fena düşüyor sanırım
sağol canım benim bakıyım ben kulittanın yeni eklediklerine bişi bulamazsam bunu kaparım![]()
burnu yokki kizim kulak o
tamam canimmm sen bilirsinnn![]()
sağolsun çok iyidir tweetyim benim gönlü güzel dostumVıııyy çok romantiksin
Centilwomen![]()
dönüyoo başımda gözümde dönüyo işte çok dolaşıncaGözlerin nasıl dönüyor kız öyle:86::86:Teşekkür ederim cicim
Sıkılıyorum hep hamiş bebiş topiğinden![]()
hahahaa sözüne bayıldımmmOLSUN isimli sarkisi güzelll
Sana bi söz yazdim bugün yolladim rüzgarla icinde gözyasi vardi kucucuk bir kadinlaaa aaaaaaaay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay aaaaaaaay aaaaaaaaaaaay![]()
Hahahha
Kızaamm bence burnu onun böyle kulakmı olurmuş iyi bak
bende diyomki hangi avatardan bahsediyo mervişHahahha
Kızaamm bence burnu onun böyle kulakmı olurmuş iyi bak
sağolsun çok iyidir tweetyim benim gönlü güzel dostum
dönüyoo başımda gözümde dönüyo işte çok dolaşıncahaklısın arada yer değiştirmek lazım
hahahaa sözüne bayıldımmm![]()
ilk tedavim negatifti yaaYa Şifam ben sana kıyamam senin avatarın niye öyle ağlıyor
Gülen bir şeyler koy hadi
Hem ben onu gördükçe hüzünleniyorum![]()