Survivor bitti sohbete devam

kızzzz tweetyim canım avatarın ne kaaaa güzel olmuş bayıldım :16::16::16: kumralından bende bulayım :23: güle güle kullan canım :3:

Merve sende gezentiymişsin kk da haa :23::52: :54:

hee ne yapalım Şifam geziyoruz işte sıkılıyorum:31:
Sen nasılsın iyi midin

ayy noluyo ya nihata birsey oldu kesinnn ya fena dusuyor galiba ALLAH KORUSUN almedanin bakislarina bakarsan :18::18:

rica ederim caniş :29: ama pişti olmayalım boşver :34: bi ara bakayım yeni avatarlar yüklemiş sanırım kuliş :15::16: güle güle kullan canımmm :16:

canimm benim icin sorunnn degill :16:istiyorsan kullanabilirsinnn evet guzel avatarlar var :16:

Tiwim benim anlamadığım bir şey var o avatardaki kızın burnu nasıl öyle sol tarafa doğru kaymış
Daha doğrusu burun mu o yaa:27:

hee ne yapalım Şifam geziyoruz işte sıkılıyorum:31:
Sen nasılsın iyi midin
evet gezmek iyi geliyo ama ben çok gezince başım dönüyooo :111: sana iyi gezmeler :3:

ayy noluyo ya nihata birsey oldu kesinnn ya fena dusuyor galiba ALLAH KORUSUN almedanin bakislarina bakarsan :18::18:
aa evet yaa galiba ALLAH korusun fena düşüyor sanırım :5:

canimm benim icin sorunnn degill :16:istiyorsan kullanabilirsinnn evet guzel avatarlar var :16:
sağol canım benim bakıyım ben kulittanın yeni eklediklerine bişi bulamazsam bunu kaparım :54:

evet gezmek iyi geliyo ama ben çok gezince başım dönüyooo :111: sana iyi gezmeler :3:

sağol canım benim bakıyım ben kulittanın yeni eklediklerine bişi bulamazsam bunu kaparım :54:

Gözlerin nasıl dönüyor kız öyle:86::86:Teşekkür ederim cicim
Sıkılıyorum hep hamiş bebiş topiğinden:31:

Ya ben sevemedim o adamı herkes bi hayran bi hayran
Bende onu sevgili dünürümde izlemiştim:32:

OLSUN isimli sarkisi güzelll :1:

Sana bi söz yazdim bugün yolladim rüzgarla icinde gözyasi vardi kucucuk bir kadinlaaa aaaaaaaay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay aaaaaaaay aaaaaaaaaaaay:52:

Sana bi söz yazdim bugün yolladim rüzgarla icinde gözyasi vardi kucucuk bir kadinlaaa aaaaaaaay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay aaaaaaaay aaaaaaaaaaaay:52:

Derdi nedir bu sonbaharınnnn neden soldurur gülleri lafa bak beee pehhhhh:27:

Tiwim benim anlamadığım bir şey var o avatardaki kızın burnu nasıl öyle sol tarafa doğru kaymış
Daha doğrusu burun mu o yaa:27:

burnu yokki kizim kulak o :27::27:

tamam canimmm sen bilirsinnn :16:

Vıııyy çok romantiksin
Centilwomen:32:
sağolsun çok iyidir tweetyim benim gönlü güzel dostum :29::54:

Gözlerin nasıl dönüyor kız öyle:86::86:Teşekkür ederim cicim
Sıkılıyorum hep hamiş bebiş topiğinden:31:
dönüyoo başımda gözümde dönüyo işte çok dolaşınca :9: haklısın arada yer değiştirmek lazım :7:

hahahaa sözüne bayıldımmm :9::9::9::9::9:

Ya Şifam ben sana kıyamam senin avatarın niye öyle ağlıyor
Gülen bir şeyler koy hadi
Hem ben onu gördükçe hüzünleniyorum:14:

sağolsun çok iyidir tweetyim benim gönlü güzel dostum :29::54:

dönüyoo başımda gözümde dönüyo işte çok dolaşınca :9: haklısın arada yer değiştirmek lazım :7:

hahahaa sözüne bayıldımmm :9::9::9::9::9:

Yok kız onun sözü değil halil sezoşun sözü bu:9:

Ya Şifam ben sana kıyamam senin avatarın niye öyle ağlıyor
Gülen bir şeyler koy hadi
Hem ben onu gördükçe hüzünleniyorum:14:
ilk tedavim negatifti yaa :((( etkisini daha yeni atıyom canım değiştircemm zaten tweetyimkini pek beğendim bi kurcalayım yeni avatarları :10: hep pozitif olalım inşş :29:

Back
X