- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
nbr kız napan![]()
iyi canım nosun koşturmaca,geç cvp veriyorum kusura bakma cimcimeyi uyutmaya çalışıyodum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr kız napan![]()
maşallah Allah analı babalı büyütsün canım..kızmı erkekmi bebiş...
amin canım...kız
iyi canım nosun koşturmaca,geç cvp veriyorum kusura bakma cimcimeyi uyutmaya çalışıyodum![]()
bugun cok kotuyum basim surekli dönüyor bi kac kez düstüm gecenlerde :44:
Bugun cok kotuyum basim surekli dönüyor bi kac kez düstüm gecenlerde :44:
Ben geldimmmm![]()
amin canım...kız
ayy yirim onu öp benim yerime canım...
Adını ne..![]()
önemli degil hayatım cok iyi anlıyorum seni ben yatırdım
gecmiş olsun canım neyin var:26:
neden acaba ...:26:
Benimde çok oluyor canım ...
Vertigo var birde iç kulağımda sıvı dengesizliği ondan oluyormuş...:26:
hoşgeldin canım,benimde sabahları başım dönüyor bazen neden acep yorgunluktanmı:44:
Kan şekerin düşmüştür belki bir bardak şekerli su yap iç ya da şeker atıver ağzına![]()
tsk ederim canlarim. Bilmiyorum diyetteyimya hala birde sporu zorladim ondandir belkide. Canim sklyo bazen moralim bozuk üfff.. Sekerli suyu deneyim bide. :26:
Tsk ederim canlarim. Bilmiyorum diyetteyimya hala birde sporu zorladim ondandir belkide. Canim sklyo bazen moralim bozuk üfff.. Sekerli suyu deneyim bide. :26:
öperim teyzoşueylül adı
Tsk ederim canlarim. Bilmiyorum diyetteyimya hala birde sporu zorladim ondandir belkide. Canim sklyo bazen moralim bozuk üfff.. Sekerli suyu deneyim bide. :26:
aaa yapma ama böyle rüzgargülümm...
Niden morelin bozuk bakim..
Sen kaç kilosun ki canım de bakam.![]()
çok güsel...
Eylü,duru,masal bayılıyorum bunlara...![]()
Hım aç karnına mı yaptın sporu...
Su an 68 kiloyum canim boyumda 1.75 doktor zayifla diyodaha nereme zayiflicam bilemedim yani gebelik icin moralim bozuluyo bazen umutsuzluga kapiliyorum
![]()
Yok yedikten sonra yapmistim