Survivor bitti sohbete devam

evet zaman çabuk geçiyor..bi bakmışsın kucağında..yavaş yavaş belli olmaya başlar karnın artıkneysee yarın devam ederiz sohbete allah izin verirse iyi akşamlar herkese kızlar görüşürüz

iyi akşamlar tatlım Allah'a emanet ol... yarın kısmetse görüsmek dileğimle... iyi akşamlar ( karnım uyandığım andan itibaren belli olmaya basladı bu arada :) )

birde bnm merak etti,ğim birşey var.bunlar oyunlara gittikleri zaman nie battanie çantalarını alıolar gittkleri adadamı kalıolar acaba.

şu bugünki bolumunde nihat dusuyor ya acaba kırıldı mı bacağı çok merak ediyorum nolicik gene heyecanlı bır bolummmm

Bende senin gibi bu mutlu gunleri gorebilcemmi acaba hamilemiyim kalicakmiyim acaba diyerekten geciyor aylarim

Bende senin gibi bu mutlu gunleri gorebilcemmi acaba hamilemiyim kalicakmiyim acaba diyerekten geciyor aylarim

hamile kalma konusunda eğer sağlık probleminiz yoksa eşinle beraber birkaç tavsiyem olacak sana...

en öncesi stres yok, belirti takibi yok, ilişki sonrası sağa ya da sola yat, popusunun altına yastık koy, bir süre yat... 1 2 saat gibi. sonra kalk rahatla dusunu al... emin ol rahat olduğun zaman tutuyor bıdıklar... ben bu dediklerimi yaptım bebişim geliyor :) darısı basına... dualarım tüm bebiş isteyenlerden yana

survivor basladı ama minik kahramanlardalar pfff

Simdilik yok gibi gorunuyor ama 9 aydir olmuyo Tskler tavsiyelerin icin canim Amin insAllah.

Simdilik yok gibi gorunuyor ama 9 aydir olmuyo Tskler tavsiyelerin icin canim Amin insAllah.

ben ilk bebişimde de bu dediklerimi yapmıstım tatlım... yana yatmanı söylememin sebebi yumurtalıklar sağda ya da solda ya ondan

ilk bebişim karnımda ölmüştü benim 8 haftalıkken.. ömrü o kadarmıs. rabbim bu bebişime ömür versin inşaAllah... darısı da basına...

ayrıca bu yumurtlama döneminde bazı geceler yattığında kendin de hissedersin resmen ates basıyo gibi oluyo o geceleri iyi değerlendir derim yumurtlamalar o gecelerde oluyormus.

kızlar nihat fena düşmüş sanırım yaaa almedanın ifadelere ve hasanın yerinden fırlamasına bakılırsa :18::18::18::18:

INSALLAH canim ben zaten 2 saat felan yatarim. Evet hissediliyor ama yumurtlama sorunum olabilir benim belkide takibe basliycaz bilemiyorum en cok istedigim sey bi bebegimin olmasi Allah kimseyi mahrum etmesin bu duygudan hayirlisi olsun..

INSALLAH canim ben zaten 2 saat felan yatarim. Evet hissediliyor ama yumurtlama sorunum olabilir benim belkide takibe basliycaz bilemiyorum en cok istedigim sey bi bebegimin olmasi Allah kimseyi mahrum etmesin bu duygudan hayirlisi olsun..

Allah yar ve yardımcınız olsun tatlım dilerim hayırlı günlerde bebişini kucağına almak nasip olur

tweety yok nedense pek bı sessız burası
bırşey sorcam bunlar ağda meselesını nasıl halledıyor? Bakıyorum kızlar temız gıbı gözüküyor ama

kızlar tweety_yteewtime neoldu yaaa hesabı geçici olarak pasif :44: bilenler bana bilgi verse :26:

tiviti nin size selami var kizlar Ayin 3 une kadar ban yemis oda bilmiyomus neden oldugunu :44:

kızlar cok suskunsunuz bu aksam tweety olmayınca sanırım topic ölü :S huuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…