Survivor bitti sohbete devam

merveye uyuz oluyorumm ya yarışmaymış her şey mubahmış ya bırakın herkes kişiliğini belli ediyor tam bir kişilk yarışması.yarışmayı kazanıcam diyede aslada karakterimden ödün verip kimseyi satmam paraymışş ya ben insanın kalbini kırdıktan insan kaybettikten sonra n yapayım o parayı

ve aleyküm selam neyseki kısa süre sonra aramızda sende selamımı ilet tatlım sağol haber verdiğin için

Okuyor zaten yazdiklarinizi canim asagida demir parmaklikalr ardinda
baslamasına basladı da ne bileyim suskun olunması şaşırttı hani...

ama yok ben netteyim ya ben burdayım ya bak gör ben cıkarım ceneler acılır bende var bir uğursuzluk biliyorum ben bunu

Ne alaka canim bazen oyle oluyo ben gelincede oyle oluyo bende isyan ediyim bari

[video=youtube;ZUXFUyXGvwY]http://www.youtube.com/watch?v=ZUXFUyXGvwY[/video]

Bu parca tivinin istegi uzerine paylasilmistir.

arkadaslar ben kaçar acaip uyku bastırdı. kendinize dikkat edin rabbime emanetsiniz

Reklamlarda bu kadar büyüttükleri düşüş bu mu yani
Biz artık Türkiye'ye döner sanmıştık

Tewety ne oldu sana kuzucum yaa üzüldüm bak.
Nedenini ceza verilen mesajda yazıyorlar canım benimde 2 cezam var.
Kuzum mapusluk zordur bilirim temiz fanilaya cigaraya ihtiyacın varmı getirek..
Bu arada ünlüler kazandı yaa sinir oldum bi kez daha gönüllüler kazanaydı bari

uhh karıştı ortalıkk.al işte her taşın altında bu mervee ne diyim yanii .halkta bu kadar irite edici insanları nasıl destekler bn anlamam

Bende bu Merve'den herkes nefret ederken nasıl kaldığını anlamıyorum.
Uuuuu uuuuuuu ada karıştı Anıl Merve Nihat hadi bakalım ne olmuşş..

Su merveye sinir oldum.dogusun elenmesine cok sinirlendim..mehmet topaloglu ne ariyor orada anlamiyorum.benim favorim kesinlikle nihat.gönüllülerdende begüm..

Şu Merve ninde çenesi düştü.Baaaak Anıl seni döverim diyor terbiyesiz.

kızlar ben burda takılırken anlamadım neler oldu ya :)) bana kısaca özet geçer misinz ve bi sevemedm merveyi ya mustafa topaloğlu da yatmaya gelmş adam hiç bi oyuna katlmyo ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…