Survivor bitti sohbete devam

ayyy mervenin konuşmaya bak adada kalmayı hakeden haketmeyeni düşünüp ona göre yazacakmış kuzuuum başta sensin gitmesi gereken

Kendini goremiyor napsin artik nasil bir zihniyet varsa kargada

Bi yoğurt derdine düştüler birlik beraberliği unuttular iyi oldu aslında
Ders olsun bu ünlülere küstahlık yaparlarsa böyle olur

Evet aynen ben de hic uzulmedim elele verselerdi basarirlardi. Biri bisey dese oburu aliniyo bana emir veremez akil veremez vs vs abi kimse bisey demiycekmi neden aliniyosunuz oburleri oylemi yapiyo ?? Ama 3 kiz gidince gonullulerde onlar daha bi destek oldular birbirlerine...
Anil-Mustafa-Alp
Almeda-Merve
Nahit
3 lü gruplar halindeler su anda ünlüler hep böyle galiba kimse kimseyi hazmedemiyor...
Alp dogru soyluyor merve hakkinda..

biR şeyi çok merak ediyorum.
acaba yarışmacıların ailelerinden burayı takip eden varmıdır:26:

evet salakliklari yuzunden yenildiler neguzel motive olmuslardi bi icek yuzunden mervede cok tilki ha pis sey :26: nasilda hemen giti ispiyonladi salak merve

Evet ispiyonlayinca ne gecti eline yani akil olsa yapmaz cok oy kaybedecek merve bu yuzden..
gonuller merve nin gitmesinden yana adada tek kiz kalinca hersey duzelecek eminim

çok sönük geciyo sanki bu seneki survivor yaa
hiç eglenmiyorlar filan hiç güzel değil ama yinede izliyorum.

bide ünlüleri pek begenmedim ...
gönüllleri daha cok seviyorum ve onların kazanmasını istiyorum
favorim hasan :)))

Bilmem ki olma ihtimali dusuk gibi geliyo sanki bana :26:

üye olarak değil de belki ziyaretçi olarak olabilir diye düşünüyorum.
benim tanıdığım bir yarışmacı olsa,internette hakkında ne konuşuluyor diye takip ederdim açıkcası

O kim ya siz tanıyormusunuz ben tanımıyorum şahsen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…