Survivor bitti sohbete devam

üye olarak değil de belki ziyaretçi olarak olabilir diye düşünüyorum.
benim tanıdığım bir yarışmacı olsa,internette hakkında ne konuşuluyor diye takip ederdim açıkcası

Bende ederim ama kadinlar klubunu arastirmak akillarina belkide gelmez Ama olabilirde.

Bu merve ne fena ya,nihata ispiyonladı onunu sinirlerini hoplattı,oradaki amaç neydi?tabiki dikkatleri nihatin üzerine çekmek haliyle bir yoğurt yüzünden hepsi gerildi,şimdi erkeklerden biri bile nihat yazsa o başka birini yazmayı düşünüyor galiba gene oyları bölecek malesef.insallah akıllılık edip oyununa gelmezler ve hepsi merve yazarlar,oh ozaman benim karnımın şişi inecek yafff

Daha farklı bir isim olabilirdi valla fiyasko bence

Almeda da birden havalandi niye acep
Heyy survivor yarismacilarinin ailelerinden burda olan varsa saygilar hormetler efendim

uyanık merve,nihatın anılı yazmasını sağladı

Merve genc ve canini disine takip yarisan yarismaci istiyormus kurban ol sen o adama en azindan senin gibi pislik degil. Ohh oda seni yazdii

mervenin stratejisi anıl ve nihatı birbirine düşürdü kendi mustafayı yazdı vay uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…