Survivor bitti sohbete devam

merve gitsin yaa ne kadar fena oynuyo pasoo almedayıda parmağında oynatıyo kime isterse ona oy verdiriyo anıl çıkmadı neyseki çok şeker yaaa anıl:52::52::52:

Tabi Acun olaya el atmazsa merve gider..ben gecen hafta anlamadim herkez merveden nefret ediyo nasil dogus giderki? yemiyoruz bu umarali acuunn action yapmak icin merveyi birakmasa yine iyi..ay nefret ediyorum ya kendisi mustafayi yaziyo o aptal sesiyle adam yazinca hayiflaniyo gicik yaa off defolsa gitse artik cok bile kaldi...

kızlar merve yarın büyük ihtimal adadan şutlanacak
kk olarak bizde onun gitmesi şerefine parti, kutlama vs falan mı yapsak
:52:

aptal merve gider umarım doğuşu sevmememe ragmen üzülmştm merve kaldı o gitti diye hem mustafayı yazıyo hemde neden beni yazdn diyo yüzsüz yüzsüz ya laf sokuyo aklıncaaaaa inş gitcek yarın pislik yogurt muhabbetne anılı kötü göstermeye çalıştı zaten nihatta kızlarn k..çından ayrılmıyo bide merveye inandı nihatı seviyordum bi haller oldu sogudum ondan da..

merve kadar itici bir insan daha varmıdır o vıyk vıyk konusması yokmu ses tonu beynimi tırmalıyor :19: mikser gibi biri ya nihat favorimdi anılı yazdı ya onuda sevmiyorum artık:27: yazılmıycak son isim o cocuk orda ya mustafa topaloglu kalır merve gider bide adama hala laf sokuyo kendide yazdı onun adını tuhaf ya

Son düzenleme:
Merve hep zekice davranıyo... Önemli olan sms olduğu için kendine zayıf rakip seçiyo. Merve Anılı yazabilirdi fakat sms'te kesinlikle anıl kazanırdı. Bu yüzden Mustafa T.'nu yazdı ve salak Almedaya yazdırdı. İsminin çıkmasına şaşırması falan palavra bence! Pekala biliyo neyin ne olduğunu.
Eğer Anıl ve Nihat arasında sürtüşme olmasaydı Nihatta merveyi yazabilirdi. Uyanık Merve inşallah hesapların bu kez tutmayacak :47:

merve uyuzunun gitmesi begüm için çok iyi olur
almeda ile begüm çok iyi anlaşırlar gibime geliyor
merve begümü kullanıp gönüllüri birbirine düşürür
bu kız adayı bile yakar
bir an önce defedilmeli

merve uyuzunun gitmesi begüm için çok iyi olur
almeda ile begüm çok iyi anlaşırlar gibime geliyor
merve begümü kullanıp gönüllüri birbirine düşürür
bu kız adayı bile yakar
bir an önce defedilmeli

merve begumle takılır almedayı bırakır beklerim o kızdan ben bide surekli konusuyor ya bi sus ya :26:

Eğer yarın Merve değilde Topaloğlu elenirse bu oylamadan cidden şüphelenicem :20: Çünkü birleşmeye Merve kalırsa ortalıkta koca bir mikser olur ve ada karışır gibime geliyor e buda daha çok rating demek:ssz:

Mustafa Topaloğlu kesinlikle kalır. Halk onu seviyor burada da belli olduğu üzere. inşallah da kalır. Merve yi ekranda görmek istemiyorum artık. Temiz bir survivor olsun bu survivor. Umarım sms sonuçları olduğu gibi yansıtılıyordur.. Kavga olsun reyting olsun gayesi olmadan

Son düzenleme:
Merve hep zekice davranıyo... Önemli olan sms olduğu için kendine zayıf rakip seçiyo. Merve Anılı yazabilirdi fakat sms'te kesinlikle anıl kazanırdı. Bu yüzden Mustafa T.'nu yazdı ve salak Almedaya yazdırdı. İsminin çıkmasına şaşırması falan palavra bence! Pekala biliyo neyin ne olduğunu.
Eğer Anıl ve Nihat arasında sürtüşme olmasaydı Nihatta merveyi yazabilirdi. Uyanık Merve inşallah hesapların bu kez tutmayacak :47:

selam kızlar. ben de bi yazıyım dedim..bence de merve gitsin ya. çok sinsi bir kız o.
almeda da numara yapıyor benim ismim çıkıcak diye. bal gibi biliyo onu yazmıcaklarını.
nihatla anıl takışmasalardı o da merveyi yazardı büyük ihtimal.
ama ileriki zamanlarda alp de nihatı yazar gibime geliyo. yoğurt konusu baya gerdi onları.

Back
X