Survivor bitti sohbete devam

ya bu kadar ciddiye almayın

sms felan atıp paranızı çöpe atmayın yani :)) izlensin diye neler dönüyo orda acaba kurmaca olmadığı ne belli:1::1::ssz:

bakın işte burda bile hırslanıp kızı boğacaksınız nerdeyse.yapmayın bu kadar kaptırmayın yani eğlencesine izleyiin.

sms felan atıp paranızı çöpe atmayın yani :)) izlensin diye neler dönüyo orda acaba kurmaca olmadığı ne belli:1::1::ssz:

bakın işte burda bile hırslanıp kızı boğacaksınız nerdeyse.yapmayın bu kadar kaptırmayın yani eğlencesine izleyiin.

eğlencesine izliyorum şahsen ama insanların küçük görülmesinede sinir oluyorumm:47:

aa öyle deme ama valla ben çok kaptıryorum kendimi sonuçda gerçek yaşanan şeyler dizi değil...:9:
boğanda benim dimi...:27:

Son düzenleme:
merve o gıcık sesiyle "sana hiç yakıştıramadım mıstafa abiieeee" demezmi biz sana yakıştırdık güzel şeyler merak etme uyuz:51:

kadın hemcinslerimden soğuttu hayata küstürdü beni ya:1: nihatcımında baklavaları eridi ya kıyamam aç kızan:16:

günaydın kızlar,yaa merve gitsin insallah gider,sinir oluyorum ona:36:
m.topaloğlu büyüklüğünü gösterip cevap vermedi
nasıl saygısızca çemkiriyor adama
ekrandan girip boğasım geldi

alp ve anılı cok seviyorum ,alpin anılı anlatışı cok güzeldi:16:
kardesi gibi sevdiği belli,nihat tek başına kaldı ,adaların bu hafta birleşeceğini bilmiyordum cok sasırdım:53:
bakalım gönüllülerle ne yapıcaklar yeni gruplar oluşucak :44:

günaydın kızlar,yaa merve gitsin insallah gider,sinir oluyorum ona:36:
m.topaloğlu büyüklüğünü gösterip cevap vermedi
nasıl saygısızca çemkiriyor adama
ekrandan girip boğasım geldi

alp ve anılı cok seviyorum ,alpin anılı anlatışı cok güzeldi:16:
kardesi gibi sevdiği belli,nihat tek başına kaldı ,adaların bu hafta birleşeceğini bilmiyordum cok sasırdım:53:
bakalım gönüllülerle ne yapıcaklar yeni gruplar oluşucak :44:

Gunaydin canim hosgeldin.
Merveyi kimse sevmiyor senin sevmen haksizlik olurdu tabiki :60:
Sevilecek bi kiz degil hem :47:

Ohh Maşallah yavriiiiii:27:

saol canımmm :16: bir kaç gün girememiştim sayfalar almış başını gitmiş inat ettim okudum hepsinin :60:

çok uyanık çoooookk:47::47::47:

hem de nasıl uyanık pislik.. insan demeye dilim varmıyor:47::47::47:

Kizz delimisin... Okadar sayfayı nasil okudun:1: bosver güzelim hepsini okumak gerekmiyo:34:

ama merak ediyorum canım.. neler konuşulmuş falan die:9:ama artık geride deilim ben olmadığımda konuşulanları okuyorum :34::34:

Vay vay vay dün neler olmuş yahu
Nihat ve Alp birbirine girmiş hep bu cadaloz Merve yüzünden
nefret ettim pis fesat şey ya defolsun gitsin yarışmadan

inşallah gider de valla evde göbek atırım ben:47:

Dünde anılın çatalı gözükmüş gül gül öldüm valla:27:

:60: :60: allah seni ne etmesin kız :60: :60: ona mı dikkat ettin :60: :60:

Nihat biraz havalandı mı ne bu son günlerde:50:

hem de çok canım yaa.. soğudum ondan.. özellikle anıl.a yaptıklarından sonra :50:

Yesinler kiyamam aclik cok zor kizz :5:
Begume acidim sucugun kokusu burnumdaydi diyo yazik aclik gercekten zor bir durum valla Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin

amin canım amin.................

Merve artık gitme zamanın geldi,git artık yeter ya:1:

:1::1:çok çektik artık gitsin :60:

Justin bieber da mı geliyo
Allah'ım terketsinler orayı:52
:

:60: :60: yok kız gelmiyor o :60: sadece ludacris mi ne o var ya onunla baby şarkısını söylemiş die gösterdi :60: valla onlar adayı terkedermi bilmiyorum ama ben survivoru terkederim :60:

Esma ha gayret az kalmis kiz bitirdin mi sayfalari :60:

:60: bitti kız :60: ben 150 sayfa geriden gelip yetiştim size bi 30 sayfayı mı okuyamicam bebeimm :60:

Gunaydin canim hosgeldin.
Merveyi kimse sevmiyor senin sevmen haksizlik olurdu tabiki :60:
Sevilecek bi kiz degil hem :47:

hoşbuldum canım
dışardan bakıldığında masum yüzlü bir kız
ama konusunca içinden canavar cıkıyor sanki, bu kadar hırs ve kin nasıl bu kızdan cıkıyor anlamıyorum
almedayı kukla gibi oynatıyor,denge oyununda oturduğum yerde sinir oldum
nasıl bu kadar gücsüzleştiler

Back
X