Survivor bitti sohbete devam

Benim esimin dogum gunu var bu c.tesi hediye almaya gidecek birini bulamadim canim ya.. Bekarkende tek gitmedim hic ailem baskiciydi biraz kiskancti tek gondermezlerdi. Simdi esim serbets ediyo gezmeyi eglenmeyi ama ben tek gitmedim hic oyle buyuk alisveris yerlerine :44:
Birde tek basima olunca etraftan tirsiyorum biraz bi basina bayan olurmuki diye :26: benmi buyutuyorum acaba

bende tek başıma gidemem canım...
yani yanımda birsinin olması ve denediğim şeylerde fikir vermesi lazım..
yoksa tek başıma çook nadirdir gittiğim ..:26:

Canım çekinmen çok doğal çünkü ailen tarafıyla aman yapma etma gitme başına bişe gelir diye diye baskıyla büyümüşsün bilinçaltınada bu korku yerleşmiş o sebeple çekiniyorsun
kendi kendine bişe olmayacak olsaydı herkese olurdu dışarı çıkıp işimi halledeceğim diye telkin et
azar azar dışarı çıkmaya başla inanki bir süre sonra eşin seni eve sokamaz
işte sana fırsat ilk eşine hediye almayla başla derim ben

bende tek başıma gidemem canım...
yani yanımda birsinin olması ve denediğim şeylerde fikir vermesi lazım..
yoksa tek başıma çook nadirdir gittiğim ..:26:

Ben ustumdekini kendim begenssem yeter canim fikir almama gerek yokta etraftaki sapik insanlardan korkuyorum ben tek olunca

canım benim yaa...
neden çekiniyosun boşver buna alışmaya çalış bence bundan sonra hayatın bu şekilde rahat olucak sonuçta..
gez dolaş hediye al...
en kısa zamanda bebişinle gidersin inşallah..

Ben ustumdekini kendim begenssem yeter canim fikir almama gerek yokta etraftaki sapik insanlardan korkuyorum ben tek olunca

kalabalık ortamlara git canım alışveriş merkezlerine meselaa..
sapık olana verirsin cezasını ben sana güveniyorum...

Cikiyorum tek basima bazi seyleri almaya veyada metroyla otobusle gitmek icin ama buyuk yerlere hic gitmedim daha bi basima..Ailemde babamdan dolayi baski oldu Hep asiri kiskanclik ortaminda buyudum simdide esim Allahtan asiri kiskanclik yapmiyo rahatim biraz. O yuzden evlilik sultanlik benim icin
Ankarada buyudum ben mesela tek basima kizilay cankaya gibi yerlere hic gitmedim cunki o baski oldugu icin..
simdide biran once bu korkakliktan kurtulmak istiyorum. Sanki kalabaliga girince basima bisey gelecek adamlar pesime dusecek gibi korkuyorum :18:

canım benim yaa...
neden çekiniyosun boşver buna alışmaya çalış bence bundan sonra hayatın bu şekilde rahat olucak sonuçta..
gez dolaş hediye al...
en kısa zamanda bebişinle gidersin inşallah..

Sagol canim insAllahh o gunleri oyle isterimki.. Burda herkes bebek arabasiyla markete gelir gittigim zaman gorurum. diyorumki Allahim bende birgun cocugumla gelebilcekmiyim cok zor bi duygu olmali bu duygudan mahrum kalmak
Allahim buyuk bi gun bizede verir mutlaka isteyen herkese versin insAllah..
kalabalık ortamlara git canım alışveriş merkezlerine meselaa..
sapık olana verirsin cezasını ben sana güveniyorum...

Canim kalabaliga cok girmememden kaynaklaniyo buda iste
Yenmem lazim bunlari benim :44:

off off bu yanlış anne baba eğitimi bendede bazen böyle düşünceler oluyor canım hep baskıyla büyütüldük o sebeple
mesela cevahir açıldığında ilk girdiğimde aman ne kocaman gelmişti başım dönmüştü gide gide o saçma korkuyu attım üstümden
canım böyle şeyler düşünme düşündükçe daha çok korkarsın

Canım inş Allahım sanada bir bebek nasip eder herşeyin hayırlısı olsun
ama ben senle nadia ve azerinin topiğindede demiştim içimdde bir his vra sanki seninde en kısa zamanda bebeğin olacak

kızlar dün akşam giremedim merve gitti çok sevindim anılla kavga ettiği halde anılı yazmadı tabii anılla oylamaya çıksa eleneceğini biliyo bu yüzden almedayı kandırıp mustafa topaloğlunu yazdırdı elenmeyeceğini zannetti ama neyseki hesapları tutmadıı hadi gözümüz aydın bu arada nihat anılı yazdıı çok kızdım ona yaa normalde nihatçıyım çok iyi yarışıyo ama yanlış yaptı bence neyse öptüm hepinizii haftaya buluşmak üzere

Babam eski kafaliydi biraz
Annemde derdiki ileride toplum icine girmezsem isini halledemezsin korkak olursun derdi. Al simdi ötlegin tekiyim
Birazda korkmamin sebebi ben guzel giyinmeyi severim dikkatleri ustume cekiyorum kotu giyinsem bu seferde kendime yakistiramiyorum. Bekarken hep oyle olurdu baksilaridan rahatsiz olurdum simdide onlardan korkuyorum gide gide alismaliyim. Bide burasi fransa dilim de kendimi idare edecek kadar. Gidecegim yere otobusle gidiliyo ilk basta arkadas bulmaya calistim hepsinin isi cikti simdide kafama koydum kendim gitmek istiyorum :26: Esime dun dedimki kendim gitmeye alisinca senle gitmem kendim giderim dedim nerde o gunler bu yuku ustumden bi alsan diyo
Oda korkak oldugumu anladi iyice :44:

inşallahhh
sen içini ferah tut bbeğin seninle olucak Allahın izniyle...
rahat olmaya bak,takma kafana ,çıktığın zaman düşünme bunların hiç birini....
aslında tr olsan bu kadar korkmazdın başka ülke olmasınında etkisi var sanırım...:26:

Son düzenleme:
Canım inş Allahım sanada bir bebek nasip eder herşeyin hayırlısı olsun
ama ben senle nadia ve azerinin topiğindede demiştim içimdde bir his vra sanki seninde en kısa zamanda bebeğin olacak

InsAllah canim Allahim hayirlisini versin..
Bende bi gun buraya kizlarr hamileyimm diyebilmeyi cok isterim.
Butun arkadaslarim icin dua ediyorum burdaki..

Tr dede boyleydim canim disari tek cikmazdim pek okul yillarinda bazen olurdu. Fransaye vize almak icin hep erkek kardesim gelirdi benle konsolosluga. Ehliyet aldim surekli araba surerken oda benle geldi yani bi bos anim yoktuki baskidan biktim bunaldim cok psikolojim bozuldu. Onun etkisi var.

Hiç bizaman allahtan umudunu kesme sadece allaha sığın mutlaka kapı açılır

Evet canim oyle muhakkak ama bzen olmadigini gorunce seytan giriyo vesvese veriyo haliyle umutsuzluga kapiliyo insan :26:
Allahim bilir sonucta..Saol cvbin icin

aman canım sana akıl veriyorum ama bende ödleğin tekiyim bende baskıyla büyüdüm aman baban kızar ay seni kaçırırlar al işte ödlek bir kadınım
canım bende evdeyim arkadaşlar çalışıyorlar haftada 1 veya 2 kere görüşebiliyoruz ondada sohbet gırgır yapmaktan alışverişe çıkamıyoruz en iyisi tek çıkmak hemde keyfince dolaşır bakınırsın

InsAllah canim Allahim hayirlisini versin..
Bende bi gun buraya kizlarr hamileyimm diyebilmeyi cok isterim.
Butun arkadaslarim icin dua ediyorum burdaki..

Canım Rabbim herşeyin olduğu gibi evladında hayırlısını versin

Amin canim insAllah.. Kendim cikarim insAllah bu korkudan kurtulurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…