hahaaa noldu adalet yerini buldu merve elendii ne kadar sevindimm bilemedimmteorilerim begüm almeda samimi olucak ,nihat elenicek serhat ve hayimde hasan cevher alp işi götürücek kızlardan begüm finale kalıcak hasan cevher begüm 3 lüsü finali görück ammada attımm bakalım tutcakmı
Hosgeldin canim. Ceza almis 5 gun 3 unde bitiyomus. Ne icin ceza aldigini pek bilmiyorum ama konu disi mesajmis galiba ama ona gore konu disi mesaji yok
begüm görmesinde finali kim görürse görsün razıyımhahaaa noldu adalet yerini buldu merve elendii ne kadar sevindimm bilemedimmteorilerim begüm almeda samimi olucak ,nihat elenicek serhat ve hayimde hasan cevher alp işi götürücek kızlardan begüm finale kalıcak hasan cevher begüm 3 lüsü finali görück ammada attımm bakalım tutcakmı
begüm görmesinde finali kim görürse görsün razıyım
kimin ihityacı varsa cani gönülden o kazansın .ünlülerin çok ihtiyacı olduğuna inanmıyorumm zatende gönüllülerden artık kim kazanırsa kazansın ünlülerden anıl da dahil tabi
keşke ihtiyacı olan kazanabilse ama öyle olmuyor malesef, ben ünlüleri tutuyorum ama onlar finale kalmasada olurkazananın anıl yada cevher olmasını diliyorum
kimin ihtiyacı var yok tabi bilemeyizde ünlülerin gönüllüler kadar ihtiyacı olmadığı bariz yani.ben hala şu birinci olsun diyemiyorum nedense :S
nasılsın canım
seninle birebir tanışamadık, ben ahu, 27 yaşındaym 7 yıllık evliyim iki oğlum var ve istanbuldayım
neyseki az kalmış, survivora kadar bitiyor cezası
Amin ecmain insAllah canimm...
Aminn canim cok saol Allah gonlune gore versin.. Sendemi pco lusun:44: Evet zayiflamak etkiliyormus adet duzenini senin nasil duzenin ? Kac ayda oluyosun canim. Yok ben diyetisyene gitmedim kendim verdim.. Gerci bi ara biktim 3 ay felan biraktim o suredede kilo almadim geri korudum kiloyu sonra devam ettim..
Gorusuruz canimm
Tsk ederim canim iyiym sen nasilsin ?
Bende 21 yasindayim ve Temmuzda 2 yil olcak evleneli. Cocugum yok istiyoruz ama Rabbim bilir elbette. Fransada yasiyorum bide
canım;ben 3-4 ayda bir oluyorum,kimi zaman 6 aya sarktığı da oluyor... ben diyetisyene gittim cnm diyet de yaptım 6 -7 kilo verdiydim sonra bıraktım canım geri aldım verdiğim kilolarımıama şimdi tekrar başladım canım kesin kararlıyım vercem kilolarımı.. bir de soğan kürü kullanmaya başladım cnm pco için faydalıymış,sen denedin mi?
Rabbim gönlünüze göre versin canım, benimde 2 yıl çocuk yoktu sonra peşpeşe oldu
bende iyiyim sağol, çocuklardan fırsat buldukça atıyorum kendimi buraya işte
çalısıyomusun peki?
Ben 17 yıl sonra evlat sahibi olan anne-babaya sahibim
Ruzgargulu umudunuzu kaybetmeyin
kızlaaaaaaaar yaaaaaaaaa MERVE GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Allah.ım şükürler olsun
Nasıl mutluyum anlatamam:118::118::118:
Heheeeh Almada nasıl şok geçirdi ya öldüm gülmekten
Merve gitti ya bu mutluluğumu kimse bozamaz
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YAŞAAAAAAASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:124::124::124::81::81::81::92::92::92:
Kesinlikle haklı hemde sonuna kadarHaksız mı sevinmekte
İşin rengi işte o zaman değişecek yani adalar birleşince merakla bekliyoruzAdalar birleşince neler olacak acaba ?
Bence Anıl-Alp-Mustafa gönüllüre takılsın,Almedayı falan şutlasınlar önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?